GKV Özel Liseleri 2. Türkiye Münazara Kampına Katıldı - Son Dakika
Güncel

GKV Özel Liseleri 2. Türkiye Münazara Kampına Katıldı

GKV Özel Liseleri 2. Türkiye Münazara Kampına Katıldı

Antalya'da düzenlenen 2. Türkiye Münazara Kampına katılan GKV Özel Fen Lisesi öğrencileri kampı başarıyla tamamlayarak Gaziantep'e döndü.

11.02.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Münazara eğitimine büyük önem veren ve yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası münazara yarışmalarında Gaziantep'i başarıyla temsil eden kurumlardan birisi olan GKV Özel Fen Lisesi öğrencileri Antalya'da düzenlenen 2. Türkiye Münazara Kampına katılarak bu alanda çeşitli eğitimler alarak yarışmalara katıldılar. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili "Antalya WOW Topkapı Palace Otel'de gerçekleşen 2. Türkiye Münazara Kampı'na İzmir Ege Lisesi, İstek Vakfı Özel Lisesi, Sanko Özel Lisesi, İzmir Özel Amerikan Kültür Lisesi, İzmir Türk Koleji, Bursa Emine Örnek Lisesi gibi seçkin okullarla birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri de katılmıştır. GKV Özel Liselerinden Işıl Oral, Ezgi Koçdağ, Baran Yolcu, Elif Kazaz ve Meyra Çoban adlı öğrencilerimiz bu etkinliğe katılmışlar ve sömestr tatilinin ilk beş gününü hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmişlerdir. Alanında uzman çeşitli eğitmenlerin seminerleri, öğrencilerimize münazara alanında kendilerini geliştirme fırsatı sunarken hayata dair de bakış açısı oluşturmalarına temel sağlamıştır.

Bu yılki münazara kampında Yavuz Selim Şengün Temel Münazara Eğitimi'yle öğrencileri münazarayla ilgili bilgilendirirken Etkin Hitabet'in kurucusu Ediz Kentkuran İleri Münazara Eğitimi ile daha önce temel münazara eğitimini tamamlamış olan öğrencilere münazara ile ilgili derinlemesine bilgiler sunmuştur. Kampa katılan öğrencilerimiz hem münazara maçlarında kullanabilecekleri hem de öğrencilerin yaşamlarında farkındalık oluşturacak Ekonomi, Siyaset ve Temel Hukuk seminerlerini de almıştır. TRT spikerlerinden Salih Uzuner'in katılımıyla bir gün boyunca Diksiyon ve Hitabet Eğitimi alan öğrencilerimiz kendilerini daha iyi ve etkili bir biçimde ifade etmenin yolunu eğlenerek keşfettiler. Prof. Dr. Erhan Erkut'un katılımıyla gerçekleşen Girişimcilik ve İnovasyon semineri münazaranın dışında hem öğrencilerimizi üniversite ve bölüm tercihleri konusunda aydınlatmış, hem de hayata dair yapabilecekleri planlar noktasında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Kampını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz Gaziantep'e dönerek edindikleri kazanımları dönem içerisinde yapılacak olan çeşitli faaliyetlerle arkadaşlarıyla da paylaşacaklardır. Kurumlarımızda eğitim öğretim görmekte olan öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde etkin olarak rol almaları için önümüzdeki dönemlerde de gerekli desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GKV Özel Liseleri 2. Türkiye Münazara Kampına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement