Haber Toplantısı Yılbaşı Özel - Son Dakika
Güncel

Haber Toplantısı Yılbaşı Özel

Haber Toplantısı Yılbaşı Özel

Pascal Nouma'nın En Büyük Hayali Ve Pascal'ın Şampiyoluk Tahmini… Yaprak Dökümü Senaristlerinden İtiraf…

30.12.2010 17:57  Güncelleme: 17:58

31 Aralık Cuma günü saat 20.00'de ekrana gelecek CNN TÜRK Haber Toplantısı Yılbaşı Özel programına konuk olan Pascal Nouma en büyük hayalini ve şampiyonluk tahminini CNN TÜRK izleyicileri ile paylaştı.

Ayrıca, Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne gibi reyting rekorları kıran dizilerin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 'Yaprak Dökümü'yle ilgili samimi irtiraflarda bulundu ve dizinin nasıl yazıldığını anlattı.

Pascal Nouma "Şampiyon kim olur?" sorusuna ne dedi?

CNN TÜRK'ün "Haber Toplantısı Yılbaşı Özel" programı çekimlerine konuk olan Pascal Nouma; "Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı para almadan özel bir maçta oynamak isterim. Bu takımlara karşı oynayabilirsem zaten kendimi para almış gibi hissederim." dedi.

'Şampiyon kim olur?' sorusunu Nouma, "Beşiktaş'ın şampiyon olmasını temenni ediyorum ama Trabzonspor şampiyon olur" diye yanıtladı.

Yaprak dökümü senaristlerinden dizi ile ilgili itiraf!

CNN TÜRK'ün "Haber Toplantısı Yılbaşı Özel" programı çekimlerine konuk olan Yaprak Dökümü dizisi senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu dizinin ikinci sezonda biteceğini düşünmüşler.

Yaprak Dökümü 2006'da yayınlanmaya başladı, ama biz bir buçuk sene önceden çalışmalara başladık. Yapımcımız Ekrem Çatay'ın Ela Güntekin ile sohbeti sırasında Ela Güntekin, 'Bu dizi kaç bölüm sürer eskisi gibi 6 bölüm gider mi?' diye sormuş. Yapımcımız '13 bölüm tamam, ama 26 bölümü bulur' diye söylemiş. Fakat Yaprak Dökümü 174 bölüm sürdü. Beşinci sezon ve aslında bizde ikinci sezonda Yaprak Dökümü biter diye düşünüyorduk.

Yaprak Dökümü nasıl yazılıyor?

Senaristler Yaprak Dökümünü nasıl yazdıklarını anlattılar…

"Biz bütün taşlarımızı ilk günden 3 ayrı yere atıyoruz, bir duraklar koyuyoruz o pratik uzun seneler birlikte çalışmaktan kaynaklanan bir şey gündüz çalışmaya sporcu gibi başlıyoruz ve akşamda bitmiş oluyor. O işin matematiği ve akşam da sahneleri paylaşıyoruz. Yönetmenimiz şahane bir yönetmen yani herkes bu iş için kafa yoruyor.

Ece Yörenç için Yaprak Dökümü'nde önemli olan rol;

mesela bazı roller gerçekten de daha iş başlamadan şanslı roller. Mesela Yaprak Dökümü'ndeki Ferhun'de bizim için çok önemliydi.

Kıvanç Tatlıtuğ'a Bihter benzetmesi…

Ece Yörenç başına gelen ilginç bir olayı programda anlatınca masada kahkahalar koptu.

Yörenç: "Oyuncular karakterleriyle hatırlanıyor. Fatmagül'ün ilk bölümünü hep birlikte Alaçatı'da izlemeye giderken Kıvanç Tatlıtuğ'da bizle birlikte geldi dizimize destek vermek için. Yolda yürüyoruz Kıvanç'ın bir kolunda ben bir kolunda yönetmenimiz hilal yürüyoruz. Arkadan sesleniyorlar Bihter'e bak iki kızla gidiyor. Her şey yanlış, Bihter yanlış, iki kız yanlış!

Ayrıca programın diğer konuğu Başak Sayan da başına gelen bir olayı anlattı.

Sayan, "İkinci sezondu Yaprak Dökümü'nde sanırım oynadığım karakteri gerçek gibi algıladılar. Bir televizyon programına katılmıştım büyük bir kaza geçirmiştim kolum alçıdaydı. Yaşlı bir teyze fırladı bir anda ve bağırmaya başladı Allah'ın sopası yok diye."

Hepsi ve daha fazlası 31 Aralık Cuma günü saat 20.00'de CNN TÜRK Haber Toplantısı Yılbaşı Özel'de ekrana taşınacak.

Metin Akpınar, Beyazıt Öztürk, Pascal Nouma, Işın Karaca, Başak Sayan, Şafak Sezer, astrolog Hakan Kırkoğlu, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne gibi reyting rekorları kıran dizilerin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun katılımıyla 'Emir Ersoy ve orkestrası' eşliğinde Haber Toplantısı Yılbaşı Özel'de yılbaşı gecesi keyifli bir sohbet CNN TÜRK izleyicilerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haber Toplantısı Yılbaşı Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement