Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Anadolu Medya Grup (ANMEG) Vakfı Başkanı Ahmet Özer, CHP'nin 16 Nisan halk oylamasından önce, 'gerginlik işimize gelmiyor' politikasının Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarıyla son bulduğunu bildirdi.

08.04.2017 14:42

Anadolu Medya Grup (ANMEG) Vakfı Başkanı Ahmet Özer, CHP'nin 16 Nisan halk oylamasından önce, 'gerginlik işimize gelmiyor' politikasının Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarıyla son bulduğunu bildirdi.

Özer yaptığı yazılı açıklamada Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un, yüce Türk milletini Yunanlılara benzetmesinin kabul edilemeyeceğini, halkın en iyi cevabı sandıkta vereceğini kaydetti.

Özer, 'Evet diyenleri İzmir'de denize dökeceğiz' diyen Bozkurt'un, CHP'nin bilinçaltını yansıttığını söyledi.

Bozkurt'un söylediklerine şaşırmadığını belirten Özer, şunları kaydetti:

"Çünkü Hüsnü Bozkurt CHP genetiğinin tipik bir örneğidir. Yıllarca Türkiye'nin üzerinde demokrasi naraları atarak, diktatörlük yapan CHP, son 15 yıldan buyana milletin kararlılığı sonucunda atını oynatamamanın sancılarını çekmektedir. 16 Nisan halk oylamasından önce almış oldukları 'gerginlik oluşturmayalım, gerginlik işimize gelmiyor' politikası Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarıyla son bulmuştur. Yani taktikleri tutmamış ve yine fabrika ayarlarına dönmüşlerdir."

CHP'nin nasıl bir zihniyeti temsil ettiğini bu ülkede yaşayan ve 2002 öncesini hatırlayan herkesin bildiğini aktaran Özer, şöyle devam etti:

"Buradan yiğit gençlerimize seslenmek istiyorum. Sevgili gençler, sakın bu CHP'nin demokratik tavırlarına inanmayın. Bunlar iktidarda oldukları dönemlerde de muhalefette oldukları dönemlerde de milletin ensesinde boza pişirdiler. Sakın yakın tarihimizi okumadan CHP hakkında karar vermeyin. Bunların foyası Hüsnü Bozkurt'un açıklamaları ile ortaya çıkmıştır. CHP, zihniyet olarak arkasını millete değil vesayete yaslar. Recep Tayyip Erdoğan gibi yüzyılda bir yetişebilen bir lider sayesinde kağıttan kaleleri yıkılmış ve ne yapacaklarını bilememenin şaşkınlığı içerisindeler. Tüm darbelerin arkasında bunlar var. Ne zaman iktidarı kaybetseler, postallara sarılırlar. Postaldan medet umarak ayakta kalırlar. Hüsnü Bozkurt, bu zihniyetin temel felsefesini oluşturmaktadır."

Özer,açıklamasında Bozkurt'u ya özür dilemeye veya istifa etmeye davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement