Hastanelerde Yolsuzluk Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Hastanelerde Yolsuzluk Operasyonu

Hastanelerde Yolsuzluk Operasyonu

8 İlde Gözaltına Alınan 35 Kişiden 16'sı Adliyede...

20.08.2010 14:00

Kocaeli başta olmak üzere 8 ilde hastanelerin temizlik, güvenlik ve hizmet ihalelerine fesat karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 35 kişiden 16'sı sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, hastanelerin temizlik, güvenlik ve hizmet alımları ihalelerine fesat karıştırdıkları iddiasıyla Kocaeli baştak olmak üzere İstanbul, Ankara, Bursa, Sakarya, Bilecik, Çorum, Tokat ve Eskişehir illerinde eş zamanlı yaptığı operasyonda 35 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda şirket kaşesi, ihale dokümanları, senetler ve ihalelere ilişkin suç unsuru içeren notlar ele geçirildi.

Operasyon kapsamında MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş'un danışmanı Sinan İnce'nin de gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan İnce'nin Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı belirtildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 4 gündür ifadeleri alınan 35 kişiden 16'sı T.C., Y.C., C.C., N.K., A.Ö., A.K., E.D., E.E., Ü.C., M.K., S.Ç., O.Ö., B.F., Ö.Y., M.A., T.A., Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

GÖRÜNTÜLÜ HABER

-

-Zanlılar Adliye'ye sevk edilirken

HABER-KAMERA:Orhan UZUN/İZMİT (Kocaeli), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastanelerde Yolsuzluk Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement