Hatay gündem haberi... TDP Genel Başkanı Sarıgül'den "Türkiye'nin 82. ili İskenderun olsun" önerisi - Son Dakika
Güncel

Hatay gündem haberi... TDP Genel Başkanı Sarıgül'den "Türkiye'nin 82. ili İskenderun olsun" önerisi

Gelen Hatay haberine göre Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Hatay'ın İskenderun ilçesinin Türkiye'nin 82. ili olması önerisinde bulundu.

14.10.2022 22:52  Güncelleme: 22:56

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Hatay'ın İskenderun ilçesinin Türkiye'nin 82. ili olması önerisinde bulundu.

Sarıgül, kentte bir kafede basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda, İskenderun'un il kriterini taşıdığını söyledi.

Kentin ekonomik ve turizm potansiyelinin yüksek olduğunu dile getiren Sarıgül, "İskenderun bugün birçok il olan yerden daha da büyük, daha da önemli bir konumdadır. Anadolu'yu canlandırmamız lazım. Anadolu'yu canlandırmanın en önemli yerlerinden bir tanesi de hak etmiş olan İskenderun'u inşallah 82. ilimiz yapmayı öneriyoruz. Kaldı ki 100 tane il olmasını arzu ediyoruz. Bunlar üzerinde partimiz yoğun olarak çalışma yapıyor." ifadelerini kullandı.

Daha sonra gençlerle buluşan Sarıgül, onların sorularını yanıtladı.

Sarıgül'e programlarında, TDP Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Rıza Nerse ile partisinin il ve ilçe başkanları da eşlik etti.

Hatay gündem haberi... TDP Genel Başkanı Sarıgül\'den "Türkiye\'nin 82. ili İskenderun olsun" önerisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay gündem haberi... TDP Genel Başkanı Sarıgül'den 'Türkiye'nin 82. ili İskenderun olsun' önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement