Hedefleri Dünya Turu - Son Dakika
Güncel

Hedefleri Dünya Turu

Hedefleri Dünya Turu

Dha DIŞ HABER - Hedefleri dünya turu Ünlü armatörlerden İhsan Kalkavan ve Kemal Ulusoy,1988 yapımı 16 metrelik, beygir gücü 110 HP olan motoruyla, her türlü uydu ve modern cihaz donanımı olan 'Anka' adlı yelkenli ile Akdeniz'i boydan boya geçerek Fas, Kanarya Adaları,Cebelitarık Boğazını geçti.

16.10.2015 17:38

Dha DIŞ HABER - Hedefleri dünya turu

Ünlü armatörlerden İhsan Kalkavan ve Kemal Ulusoy,1988 yapımı 16 metrelik, beygir gücü 110 HP olan motoruyla, her türlü uydu ve modern cihaz donanımı olan 'Anka' adlı yelkenli ile Akdeniz'i boydan boya geçerek Fas, Kanarya Adaları, Cebelitarık Boğazını geçti. İkili Las Palmas Marina'sına demir attı, hedefleri dünyayı turlamak.

Osmanlı'dan kalan mirasa,ünlü denizcimiz rahmetli Sadun Bora öncülük yapmış ve Okyonus'a yelken açarak yeni nesile örnek oldu. İlk Türk soğuk hava gemileri Rahmetli Ali Osman ve Mehmet Ulusoy 'un.

Beşiktaş Denizcilik kurucusu ve Deniz filo sahibi İhsan Kalkavan, "Kanarya Adalarından sonraki hedefimiz Atlantik Okyanus'unu geçerek 2500 mil mesafedeki Barbados, Karayip Ada'larına varmak' Google sayesinde her türlü iletişimi rahatlık ile sağlıyoruz" dedi.

Karadenizli İşadamı Kemal Ulusoy, deniz mahsulleri ve memleketten getirdikleri ev yapımı peksimetlerle beslendiklerini iletirken,bu yıl 27 incisi gerçekleşecek Uluslararası Bodrum Cup' ın sponsorlarından. - Londra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hedefleri Dünya Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement