İDSO, 16 Aralık'ta konser verecek - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İDSO, 16 Aralık'ta konser verecek

İDSO, 16 Aralık\'ta konser verecek
14.12.2022 17:31  Güncelleme: 17:35

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), 16 Aralık'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), 16 Aralık'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, İDSO DenizBank Konserleri kapsamında gerçekleşecek konserde, Alman besteci, piyanist ve orkestra şefi Johannes Brahms'ın İkili Konçertosu ile İngiliz besteci ve orkestra şefi Edward Elgar'ın "La Majör Senfonisi" orkestra tarafından yorumlanacak.

Orkestrayı Avustralya'nın İtalya'daki kültür elçisi olma onurunu taşıyan, birçok prestijli ödüle layık görülmüş genç şef Daniel Smith yönetecek. Kemanda Hande Küden ile viyolonselde Knut Weber ise solist olarak orkestraya eşlik edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İDSO, 16 Aralık'ta konser verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement