İhh'nın "Zulüm ve Vahşet" Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Güncel

İhh'nın "Zulüm ve Vahşet" Konulu Fotoğraf Sergisi

Manisa İHH İnsani Yardım Derneği, dünyanın çeşitli bölgelerinde Müslümanlara uygulanan vahşet ve zulme dikkat çekmek için "Mazlum coğrafyadaki zulüm ve vahşet" konulu fotoğraf sergisi açtı.

22.12.2017 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İHH İnsani Yardım Derneği, dünyanın çeşitli bölgelerinde Müslümanlara uygulanan vahşet ve zulme dikkat çekmek için "Mazlum coğrafyadaki zulüm ve vahşet" konulu fotoğraf sergisi açtı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açılan sergide, bölgede yaşanılanlar fotoğraflara anlatıldı.

Manisa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mehmet Turhan, gazetecilere yaptığı açıklamada düzenledikleri sergiyle Manisalıların Doğu Türkistan, Arakan, Filistin, Suriye, Irak, Kudüs ve Mescidi Aksa'ya olan duyarlılıklarını ve bilinçlerini artırmak istediklerini söyledi.

İslam coğrafyasında zulüm gören Müslümanların acılarını paylaşmak ve buralarda yaşananları zihinlerde taze tutmak için fotoğraf sergisi düzenlediklerini belirten Turhan, şöyle konuştu:

"Bu fotoğrafların içinden 40 kadarını seçerek sergilemiş olduk. Bu kardeşlerimiz bizim kardeşlerimiz, insani olarak bakıyoruz olaya. Nerede zulüm görmüş insan var, nerede vahşete uğramış insan varsa biz İHH olarak her zaman onların yanlarındayız. Dünyanın neresinde olursa olsun, dünyanın en ücra köşelerine kadar biz bu yardımlarımızı bizzat ulaştırıyoruz."

Serginin açılışına, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner katıldı.

İhh\'nın "Zulüm ve Vahşet" Konulu Fotoğraf Sergisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhh'nın 'Zulüm ve Vahşet' Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement