İngiliz Aileden Polis ve Doktorlara Teşekkür - Son Dakika
Güncel

İngiliz Aileden Polis ve Doktorlara Teşekkür

İngiliz Aileden Polis ve Doktorlara Teşekkür

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, ağır yaralı halde bulunan turist, olayın Marmaris'e mal edilmemesi gerektiğini belirtti.

03.07.2013 19:44  Güncelleme: 09:44

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesi'nde bir haftalık tedavisinin ardından taburcu edilen 17 yaşındaki İngiliz turist Dwaine Ward'ın babası Weyne Randall, "Bu olay Marmaris'e mal edilmemeli" deyip, polise ve doktorlara teşekkür etti.

Tedavisinin ardından taburcu edilen 17 yaşındaki İngiliz turist Dwaine Ward, polisteki işlemlerinin ardından ailesiyle birlikte kameraların karşısına geçti. Baba Weyne Randall, olayın ardından gerek tedavi aşamasında hastane yetkililerinden, gerekse adli aşamada polisten büyük ilgi gördüklerini belirterek, onlara teşekkür etti. Tatil için daha önce 3 kez daha Marmaris'e geldiklerini belirten Randall, "Bugüne kadar çok güzel anılarla Marmaris'ten ayrıldık. Bu olay Marmaris'e mal edilmemeli. Sonuçta dünyanın başka bir ülkesinde de başımıza gelebilirdi. Marmaris polisi, konuya çok duyarlı ve incelikle yaklaşarak suçluları yakaladı. Oğlum halen tam anlamıyla iyileşmiş değil. Kendisiyle birlikte 5-6 gün daha Marmaris'te dinlendikten sonra evimize döneceğiz" dedi.

Randall, gazetecilerin, "Tekrar Marmaris'e tatile gelmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna, "Olay şu an çok taze ancak ilerleyen zamanda bu olayın yaralarını sardıktan sonra tekrar tatil için Marmaris'i tercih edebiliriz. Neticede başka bir ülkede de bu olay başımıza gelebilirdi" diye yanıt veridi.

NELER YAŞANMIŞTI?

İngiliz turis Dwaine Ward, geçen 25 Haziran sabahı Tepe Mahallesi, 50'nci Sokak'taki bir evin bahçesinde, vücunda 10 bıçak, 19 ise jilet darbesiyle, çıplak halde yaralı bulundu. Dwaine Ward, Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olay yeri ve çevresindeki toplam 217 MOBESE ve işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden olay günü aşırı alkollü olan Dwaine Ward'ın Çıldır Mahallesi, Şehir Mezarlığı yanındaki bir oto-yıkama servisinde çalışan Atilla Dinçer (31) ve İsmail Aksoylu (25) tarafından kolundan tutulup, götürüldüğü görüldü. Bunun üzerine birer gün arayla Dinçer, kaldığı işyerinin lojmanında, Aksoylu ise memleketi Konya'da otogarda yakalandı. Aksoylu, polisteki sorgusunda Dwaine Ward ile kendi isteği üzerine cinsel ilişkiye girdikten sonra, yaralayıp kaçtıklarını iddia etti. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Aileden Polis ve Doktorlara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement