İran misillemesinin ardından Ürdün'ün Mafrak kentinde cep telefonlarına uyarı mesajı yağdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İran misillemesinin ardından Ürdün'ün Mafrak kentinde cep telefonlarına uyarı mesajı yağdı

İran'ın ABD saldırılarına misilleme başlattığını açıklamasının ardından Ürdün'ün Mafrak kentinde vatandaşların cep telefonlarına uyarı mesajları gönderildi. Bu gelişme, bölgede tansiyonun yükseldiği bir dönemde Ürdünlüleri tedirgin ederken, yetkililerin olası bir saldırıya karşı halkı bilgilendirme amacı taşıdığı değerlendiriliyor.

İran'ın ABD saldırılarına karşı misilleme başlattığını duyurmasının ardından Ürdün'ün Mafrak kentinde cep telefonlarına uyarı mesajları gönderildiği bildirildi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran misillemesinin ardından Ürdün'ün Mafrak kentinde cep telefonlarına uyarı mesajı yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement