IŞİD'den Korkunç Ramazan Talimatı: Batı'da Eylemlerinizi Artırın - Son Dakika
Güncel

IŞİD'den Korkunç Ramazan Talimatı: Batı'da Eylemlerinizi Artırın

IŞİD'in resmi sözcüsünün 31 dakikalık bir ses kaydı ortaya çıktı. Sözcü, batıda yaşayan militanlara Ramazan ayında bulunduğunuz yerlerde eylemlerinizi artırın talimatı verdi.

24.05.2016 07:37  Güncelleme: 08:30

Terör örgütü IŞİD'in resmi sözcüsü Ebu Muhammed Adnani'nin 31 dakikalık ses kaydı ortaya çıktı. Adnani, dün yayınlanan ses kaydında batıda yaşayan militanlara "Bulunduğunuz yerlerde eylemlerinizi artırın" talimatı verdi. 2013 yılından bu yana terör örgütü IŞİD'in sözcülüğünü yapan Adnani'nin 'örgütün bundan sonraki hedeflerine dönük' açıklamaları da ses kaydında yer aldı. Adnani, ses kaydında Irak ve Suriye'de IŞİD'e katılamayan batıda yaşayan militanlara "İmkanlarımız el vermediği için aramıza katılamayabilirsiniz ancak bulunduğunuz ülkelerde geniş çapta eylemler gerçekleştirin" talimatı verdi.

RAMAZAN'DA SALDIRI PLANI

Adnani, batıda yaşayan hücrelere "Onları kalbinden vurun" çağrısı yaptı. Adnani açıklamasında, Ramazan ayında Avrupa ve Amerika'da büyük saldırılar gerçekleştireceklerini ve bu saldırılarla dünyayı şoke edeceklerini söyledi. Şu ana kadar Suriye ve Irak'ta kendilerine 20 bin bomba atan batılıları kendi evlerinde cezalandıracaklarını belirtti. IŞİD resmi sözcüsünün açıklamasındaki "Irak çöllerinde yaşamaya da varız" sözleri, Suriye'den IŞİD'in çekilme işareti olarak yorumlandı.

(Kaynak: Yeni Şafak)

IŞİD\'den Korkunç Ramazan Talimatı: Batı\'da Eylemlerinizi Artırın

Son Dakika Güncel IŞİD'den Korkunç Ramazan Talimatı: Batı'da Eylemlerinizi Artırın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hak: Sizlerin anne baba kardesi yokmu sizler nasil bukadar acimasiz olabilirsiniz sevmeyi unutmus òldùrmeyi sanat edinmissiniz gùnah diyilmi 1 0 Yanıtla
  • Bekir: Amerikanin usaklari kandirilmis katiller dinle alakalari yoktur 1 0 Yanıtla
  • REALİST: YANIBAŞLARINDAKİ İSRAİLE KARŞI NEDEN HİÇ TEHDİT OLMADILAR MERAK KONUSU?FİLİSTİNLİ TAŞLA BİLE TEHDİT OLURKEN ONLARA BİRDE..TÜRKİYEDE O KADAR EYLEM YAPTILAR VEYAHUT SADECE SAHİPLENDİLER ÇOK TUHAF DEĞİL Mİ?BİRGÜN GERÇEKLER MUTLAKA ORTAYA ÇIKACAKTIR.. 1 0 Yanıtla
  • Carsanbali: Avrupanin amerikanin katilleri 0 0 Yanıtla
  • Harun: Bir hiristiyan ùlkesine saldirin nedenmuslùmanlar allahtan korkun 0 0 Yanıtla
  • Ahmet: Bunlar zebani bekcileri 0 0 Yanıtla
  • Hamza: Katiller cikin suriyeden yazzik gùnah 0 0 Yanıtla

Advertisement