İsrail ordusunun, işgal altındaki Batı Şeria'nın Tubas kentinde ateş açtıktan sonra gözaltına aldığı bir Filistinlinin yaşamını yitirdiği belirtildi.
İsrail askerleri sabah saatlerinde Tubas'ın güneyindeki El-Faria Vadisi'ne baskın düzenlemiş ve Firas Ahmed Reca Subh'a (47) ateş açmıştı. Askerler, yaralanan Subh'u daha sonra da gözaltına almıştı.
Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan son yapılan açıklamada, sabah saatlerinde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Subh'un hayatını kaybettiği ifade edildi.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.
Son Dakika › Güncel › İsrail'in Tubas'taki Saldırısı: Bir Filistinli Öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.