ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti - Son Dakika
Güncel

ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti

İstanbul'da ATM cihazlarına kart kopyalama cihazı yerleştirerek vurgun yapan çete çökertildi. Çete üyelerinden birinin, paraları çekerken yanına 8 yaşındaki oğlunu da alması dikkat çekti.

23.01.2019 12:09  Güncelleme: 13:34

İstanbul'da ATM'lerden banka müşterilerinin kartlarını kopyalayarak ulaştıkları bilgilerle, vatandaşların paralarını çeken 5 kişilik çete yakalandı. H.Y. isimli şüphelinin her para çekmeye gitmesinde dikkat çekmemek için 8 yaşındaki oğlunu da yanına aldığı bankamatik kameralarına yansıdı.

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine banka kartlarından bilgileri dışında para çekildiğini belirten vatandaşlar polis ekiplerine şikayetçi oldu. Polis ekipleri paraların çekildiği bankaları tespit ederek şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesine yönelik çalışma başlattı.

ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti

KART KOPYALAMA CİHAZI YERLEŞTİRDİLER

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı incelemede bankaların ATM cihazlarına kart kopyalama cihazı yerleştirerek banka müşterilerinin kart bilgilerine ulaşarak, daha sonra kendi hazırladıkları kartlarla vatandaşların paralarını çeken 5 kişilik bir şebekeyi belirledi. Polis ekipleri 3-7 Ocak tarihlerinde şüphelilerin banka ATM'lerine taktıkları kamera sistemini söktükleri sırada yapılan operasyonda H.Y., İ.D., Y.E., O.U. ve H.E.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti

315 KİŞİNİN KART BİLGİLERİ ELE GEÇİRİLDİ

Siber polis yaptığı incelemede şüphelilerin 315 kişinin kimlik bilgilerine ulaştığını bu yolla ilk belirlemelere göre 456 bin liralık vurgun yapıldığını tespit etti.

ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti

DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN 8 YAŞINDAKİ OĞLUNU KULLANMIŞ

Öte yandan H.Y. isimli şüphelinin her para çekmeye gitmesinde dikkat çekmemek için 8 yaşındaki oğlunu da yanına aldığı bankamatik kameralarına yansıdı.

Zanlılardan birinin, 8 yaşındaki oğlunu da suça alet etmesi dikkat çekti;

ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti
ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ATM Faresi, Suçuna 8 Yaşındaki Oğlunu da Alet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • TARKAN AVCI: YOLSUZLUĞU CHP HIRSIZLIĞI AKP HAİNLİGİ HDP DEN ÖĞRENDİK 7 7 Yanıtla
    alp: bundan daha güzel yorum olamazz 0 0 Orhan baran: Irkçılığı ayrımcılığı fitneyi MHP den unutmuşsun yazmayı kardes 0 0 Kaya: Bu konularda yazdıklarından birisini açıkara tek geçerim.ulkenin çalınmadık peşkeş çekilmedik hiçbirşeyi kalmadı,görüşülmedik kolkola yürümedik hiçbir terör örgütü kalmadı. 0 0
  • Kaya: Ellerini keseceksin bir daha kimse yeltenmez.ama kesin ifadeden sonra serbest bırakılmıştır.. Hırsız cenneti ülkem. 6 0 Yanıtla
  • dost: devletin tepesini diptekiler iyi takip ediyor olanlarda bizimgibi ortada olanlara oluyor 1 0 Yanıtla
  • ..: Ne zeka emek ilim bilim yap desen kaçar. 0 0 Yanıtla
  • MKA: ıyy ne kötü bir baba 0 0 Yanıtla

Advertisement