İstanbul'da Emniyet Şeridi İhlali Yapan Sürücüye 6 Bin 439 Lira Cezai İşlem - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Emniyet Şeridi İhlali Yapan Sürücüye 6 Bin 439 Lira Cezai İşlem

İstanbul\'da Emniyet Şeridi İhlali Yapan Sürücüye 6 Bin 439 Lira Cezai İşlem

İstanbul'da usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan sürücülere yönelik yapılan denetimlerde, bir sürücüye 6 bin 439 lira ceza yazıldı. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Üsküdar D-100 Karayolu Ünalan katılımda kontrol noktası oluşturarak araçları durdurdu ve izin belgelerini inceledi. Denetimlerde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanmaya devam ediliyor.

26.01.2024 10:38  Güncelleme: 10:39

İSTANBUL'da usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan sürücülere yönelik denetimler yapıldı. Emniyet şeridi ihlali yapan bir sürücüye 6 bin 439 lira ceza yazıldı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan sürücülere ve Mavi Hasta Nakil ambulanslarına yönelik denetimler yaptı. Üsküdar D-100 Karayolu Ünalan katılımda oluşturulan kontrol noktasında araçlar durdurularak izin belgeleri incelendi. Denetimlerde kurallara uymayan sürücülere de ceza yazıldı. Emniyet şeridini kullanan bir sürücüye 6 bin 439 lira ceza yazıldı. Ekiplerin farklı noktalarda denetimleri sürüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Emniyet Şeridi İhlali Yapan Sürücüye 6 Bin 439 Lira Cezai İşlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement