İstanbul'da Kurban Bayramı dönüşü trafik yoğunluğu yaşanmıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İstanbul'da Kurban Bayramı dönüşü trafik yoğunluğu yaşanmıyor

İstanbul\'da Kurban Bayramı dönüşü trafik yoğunluğu yaşanmıyor
02.07.2023 22:07

İstanbul'da Kurban Bayramı tatilini il dışında geçirenlerin dönüşleri sürerken, kent genelinde ciddi bir trafik yoğunluğu gözlenmiyor. Silivri, Selimpaşa, Kumburgaz ve Büyükçekmece'den geçen D-100 kara yolunda trafik akıcı seyrediyor. Ankara'dan İstanbul'a geliş yönünde ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar trafik yoğunluğu görülmüyor. Anadolu Otoyolu'nda Kurtköy kavşağından Sultanbeyli ayrımına kadar zaman zaman yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi CepTrafik uygulamasına göre, saat 21.40 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 20 olarak ölçüldü.

Kurban Bayramı tatilini il dışında geçiren İstanbulluların dönüşleri sürerken, kent genelinde ciddi bir trafik yoğunluğu gözlenmiyor.

Kentin Trakya tarafındaki girişinde Silivri, Selimpaşa, Kumburgaz ve Büyükçekmece'den geçen D-100 kara yolunda trafik akıcı seyrediyor.

Ankara'dan İstanbul'a geliş yönünde ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar trafik yoğunluğu görülmüyor.

Anadolu Otoyolu'nda Kurtköy kavşağından Sultanbeyli ayrımına kadar zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi CepTrafik uygulamasına göre, saat 21.40 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 20 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement