İstanbul'da 'Ordulular Gecesi' Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 'Ordulular Gecesi' Düzenlendi

İstanbul\'da \'Ordulular Gecesi\' Düzenlendi

İstanbul'da düzenlenen 'Ordulular Gecesi', iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

20.04.2012 23:12

İstanbul'da düzenlenen 'Ordulular Gecesi', iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Gayrettepe Telpa binasında gerçekleştirilen geceye Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Beyazıt, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, oyuncular Metin Yıldız ile Levent İnanır, Ulus Müzik Genel Müdürü İskender Ulus, modacı Hakan Akkaya, işadamları Sebahattin Yaman ve iş adamı Harun Topalcı katıldı.

Yalova Milletvekili Temel Coşkun, güzel bir gece olduğunu ve kutlu doğum haftasında dostlarıyla bir araya gelmenin çok anlamlı olduğunu söyledi. Ordulu hemşerileriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyet dile getiren Temel Coşkun, "Ben de Ordu doğumlu, Ordulu bir kişiyim ama Yalova milletvekiliyim. Yalova'da yaşadım. Siyasi hayatımı Yalova'da devam ettiriyorum. Tabii ki doğduğum yeri unutmadım" dedi. Milletvekili Temel Coşkun, iş dünyasından ve sanat dünyasından yoğun katılım olmasının, dayanışmanın

ayrıca mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün, bu sene Feshane'de Ordu günlerinin ardından iş ve sanat dünyasını bir araya getirdiklerini söyledi. Ordu'nun bu sene yatırım ve teşvik anlamında 5. bölge olduğunu belirten Orhan Düzgün, böylece Ordu'nun yatırım avantajlarından faydalanabileceğini ifade etti. Bir araya gelmelerinin önemli olduğunu vurgulayan Vali Düzgün, yatırımların ve dayanışmanın artacağını dile getirdi.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İstanbul'da ikincisi düzenlen Ordu günlerinin ardından iş, sanat ve spor dünyasının katılımıyla güzel bir gece gerçekleştirdiklerini belirtti. Ordu'nun ne kadar başarılı insanlar yetiştirdiğini görmenin onur verici olduğunu vurgulayan Seyit Torun, "Onlarla burada bulunmak, aynı havayı teneffüs etmek son derece onur verici bir olay" dedi.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, resmi rakamlara göre Ordulular'ın İstanbul'da üçüncü sırada yer aldığını belirterek, "Siyasette, sanatta, sporda her yerde Ordulular var" ifadelerini kullandı. Önemli bir gece olduğunu belirten Nedim Türkmen, Orduspor'a sponsor olabilecek, reklamını yapabilecek önemli kişiler olduğunu ve kendileriyle görüş alış-verişinde bulunacaklarını söyledi.

1 Haziran 2009'da Orduspor başkanlık görevine geldiğini dile getiren Nedim Türkmen, "3 yıllık görevimiz tamamlandı ve üç yıl daha Orduspor'un başkanı seçildim. Orduspor tarihine bakıldığında normal süresini kongre yapmadan tamamlayan bir yönetimiz ve Orduspor tarihinin en başarılı yönetimiyiz" şeklinde konuştu.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, hedeflerinin bu üç yılda Orduspor'u Avrupa kupalarında başarıyla temsil etmek ve önlerindeki 5 yılda süper ligde şampiyonluk yaşamak olduğunu vurguladı. Nedim Türkmen, şirketleşme ve halka açılma çalışmalarının devam ettiğini, şimdi herkesin kendilerine güldüğünü ancak sonucu göreceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Levent İnanır, İskender Ulus, Sebahattin Yaman ve Harun Topalcı, Ordulular gecesinde birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 'Ordulular Gecesi' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement