İstanbul'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Örgütü Operasyonu

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 7'si çocuk 26 kişiden 5 tutuklandı, 21 kişi serbest bırakıldı.

29.10.2015 13:07

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 7'si çocuk 26 kişiden 5 tutuklandı, 21 kişi serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 6 Ekim'de Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki DAEŞ operasyonuyla eş zamanlı olarak bazı adreslere operasyon düzenlemiş, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Bingöl'deki DAEŞ üyeleriyle bağlantılı oldukları ileri sürülen Mustafa H., Osman M., Mustafa M., Mehmet S. ve Adnan G.'yi gözaltına almıştı.

Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 27 Ekim'de Sultanbeyli, Pendik ve Ümraniye ilçelerinde 27 adrese düzenlediği operasyonda, 21 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 18 yaşından küçük olanların 7'si ilçelerin Çocuk Şube Büro Amirliği'nden, 14'ü ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement