İstinyepark, Bugün 10. Yılını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

İstinyepark, Bugün 10. Yılını Kutluyor

İstinyepark, Bugün 10. Yılını Kutluyor

Gün boyu sürecek özel ürün lansmanları ve mağazalarda sayısız etkinliklerin yanı sıra, Deeperise ft Jabbar, Nouvelle Vague ve Mahmut Orhan'ın sahne alacağı gecede eğlence gece yarısına kadar devam edecek.

22.09.2017 09:24

İstinyePark, bugün günü görkemli bir partiyle doğum gününü kutlayacak

10. yılı şerefine muhteşem bir hediye kampanyasına da imza atmaya hazırlanan İstinyePark, 10 şanslı çifti dünyanın 10 muhteşem lokasyonuna tatile gönderecek.

İstinyePark, başarılarla dolu 10 yılı geride bırakmasını bugün görkemli bir partiyle kutlayacak.
AVM içerisinde gün boyu gerçekleşecek özel ürün lansmanları, güne özel indirimler ve mağazalarda sayısız etkinlikler ziyaretçilerimizi bekleyecek. Aynı günün akşamı ise saat 20.00'den itibaren müziğin sesi yükselecek. Ünlü Fransız grup Nouvelle Vague, 2017 yazının hit şarkısına imzasını atan Deeperise ft Jabbar ve yeni jenerasyonun en iddialı DJ'lerinden Mahmut Orhan Markalar Sokağı'nda sahne alacak ve eğlence gece yarısına kadar devam edecek. Etkinlik ücretsiz olarak tüm katılımcılara açık olacaktır.

10 Çifte 10 Farklı Lokasyonda Rüya Gibi Tatil İmkânı

İstinyePark, 10. yılı şerefine muhteşem bir hediye kampanyasına da imza atacak. Kampanya kapsamında 10 çift, Tokyo, Havana, Buenos Aires, Zanzibar, Hallstatt, Cinque Terre, Reykjavik, San Sebastian gibi "Dünyanın İkinci 10 Harikası" olarak adlandırılan birbirinden özel lokasyonlara seyahat etme şansını yakalayacak. İstinyePark ziyaretçileri 22 Eylül- 29 Ekim tarihleri arasında yapacakları 200 TL alışveriş karşılığında kampanyaya katılma şansı elde edecek.

Program:
20.00 Nouvelle Vague
21.00 Deeperise ft Jabbar
22.00 Mahmut Orhan

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstinyepark, Bugün 10. Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement