İsveç Safir Açık'ta Özgün Öztürk 3. Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İsveç Safir Açık'ta Özgün Öztürk 3. Oldu

İsveç Safir Açık\'ta Özgün Öztürk 3. Oldu
29.02.2012 11:39

Safir Uluslararası Açık Masa Tenisi Turnuvası'na, 42 ülkeden 247 sporcu katıldı.

Bu yıl 40.sı düzenlenen ve geniş katılımlı bir turnuva olan Safir Uluslararası Açık Masa Tenisi Turnuvası'na, 42 ülkeden 247 sporcu katıldı. Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika kıtasından sporcuların yer aldığı turnuva mini bir dünya şampiyonası gibi renkli geçti.

Ülkemizi temsilen turnuvaya Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi ekibi; Antrenör Bayram Ali Yıldız, sporcular Hüseyin Durmaz, Özgün Öztürk, Efecan Okumuş, İbrahim Gündüz ve Ziver Gündüz ile katıldı. Yalovalı sporcumuz Özgün Öztürk 95 sporcunun mücadele ettiği 16 yaş altı müsabakalarında 3. olarak dereceye girerek önemli bir başarı elde etti.

Oynadığı maçlarda İsveçli rakibini 3-0, Rus rakibini 3-0, Avusturyalı rakibini 3-2, Belçikalı rakibini 3-1, İsveçli rakibini 3-2 yenen Özgün Öztürk yarı final maçında Porto rikolu rakibine 3-0 kaybederek müsabakada 3. olmuştur. Elde edilen başarıdan dolayı oyuncuyu tebrik eden Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu yaptığı açıklamada;"Dünyanın önde gelen masa tenisi ülkelerinden biri olan İsveç'te elde edilen bu derece sporcularımızın uluslararası arenada güven kazanması açısından oldukça önem taşımaktadır. Bizlere destek olan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'a teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İsveç Safir Açık'ta Özgün Öztürk 3. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement