İzmir - Baykal'a Mütevazi Karşılama - Son Dakika
Güncel

İzmir - Baykal'a Mütevazi Karşılama

İzmir - Baykal\'a Mütevazi Karşılama

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın Oğlu Ediz Tatı'nın Pazar Günü Buca Gölet'teki Nikahında Şahitlik Yapmak ve Bir Dizi Temasta Bulunmak Üzere İzmir'e Geldi. Adnan Menderes Havaalanı'na İnen Baykal'a Mütevazi Bir Karşılama Yapıldı.

05.08.2010 16:40

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın oğlu Ediz Tatı'nın Pazar günü Buca Gölet'teki nikahında şahitlik yapmak ve bir dizi temasta bulunmak üzere İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havaalanı'na inen Baykal'a mütevazi bir karşılama yapıldı.

Baykal'ı karşılamaya Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Baykal'a yakınlığı ile bilinen milletvekilleri Canan Arıtman, Mehmet Ali Susam ve Bülent Baratalı ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersu Hızır ve Oduncular ve Kömürcüler Odası Başkanı Mustafa Düzyol da geldi. Basın mensuplarının sorularına yanıt vermek istemeyen Baykal, VİP salonunda bir süre dinlenmedikten sonra arka kapıdan çıkarak Çeşme'ye hareket etti.

VİP Salonu'na kendisini karşılamaya gelen partililer ile Deniz Baykal arasında ilginç diyalogların yaşandığı öğrenildi. Baykal'ın, "Burada gözü kara, cesur yürekli insanlar da varmış. Ortalık gerçekten toz duman kimsenin zor durumda kalmasını istemem bunun için çok dikkat ediyorum. Programı da büyük bir hassasiyetle yapmaya çalışıyorum. İzmir ziyaretinin gizli kalacağını, sessiz olacağını düşünüyordum fakat akşamdan itibaren gelen telefonlarla, ziyaretimin önemli olduğunu ve çabucak öğrenildiğini anladım. İzmir'de çeşitli temaslarım olacak" dediği öğrenildi. Siyasi sıkıtı yaşanmaması için Baykal'ı karşılamaya gelmeyen bazı ilçe başkanlarının da telefonla arayarak 'hoşgeldiniz' mesajı verdikleri belirtildi.

Yarın İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret edecek olan Baykal, Pazar akşamı da Ercan Tatı'nın oğlu Ediz Tatı ile Vildan Sever'in nikah töreninde şahitlik yapacak. Baykal Çeşme Ilıca Otel'de dinlenmeye çekilirken, Yılmaz Ateş de kendisini yalnız bırakmadı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Baykal'a Mütevazi Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement