İzmir'de AK Parti Binası Önündeki Patlama - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir'de AK Parti Binası Önündeki Patlama

25.07.2015 23:37

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı binası önündeki ses bombası patlamasına ilişkin, "Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kastedenlerin yaptıkları bir olay. Biz, AK Parti teşkilatları olarak dimdik ayaktayız" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı binası önündeki ses bombası patlamasına ilişkin, "Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kastedenlerin yaptıkları bir olay. Biz, AK Parti teşkilatları olarak dimdik ayaktayız" dedi.

Polis ekipleri, Girne Caddesi'ndeki binanın otopark girişindeki patlamanın ardından bölgedeki incelemesini sürdürüyor.

Delican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamada parti binası ve bina önündeki araçta hasar oluştuğunu kaydetti.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadığını bildiren Bülent Delican, patlamayla ilgili AK Parti Genel Merkezi'ne de bilgi verdiğini ifade etti.

Patlamadan, Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne kastedenlerin sorumlu olduğunu vurgulayan Delican, "Biz, AK Parti teşkilatları olarak dimdik ayaktayız" diye konuştu.

Bülent Delican, polis ekiplerinin olayın aydınlatılması için gerekeni yaptığını da belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de saldırıyı kınadı.

Saldırıların AK Parti'yi yolundan alıkoyamayacağını söyleyen Sürekli, "Kimsenin Türkiye'nin huzurunu bozmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel İzmir'de AK Parti Binası Önündeki Patlama - Son Dakika


Advertisement