Japon Gelinden Türkiye'ye Destek Geldi. - Son Dakika
Güncel

Japon Gelinden Türkiye'ye Destek Geldi.

Japon Gelinden Türkiye\'ye Destek Geldi.

İstanbul'da tanıştığı Uğur Kızılca ile bu akşam Giresun'da yapılan düğün töreni ile evlenen Japon Megumi Nishıno, Nevşehir'de öldürülen Japon turist için çok üzüldüklerini ancak bu olayın Türkiye halkına güvensizlik olarak mal edilmemesi...

14.09.2013 01:11

İstanbul'da tanıştığı Uğur Kızılca ile bu akşam Giresun'da yapılan düğün töreni ile evlenen Japon Megumi Nishıno, Nevşehir'de öldürülen Japon turist için çok üzüldüklerini ancak bu olayın Türkiye halkına güvensizlik olarak mal edilmemesi gerektiğini söyleyerek, ben Türk halkını çok seviyorum bu yüzdende Uğur ile evlendim"dedi.

5 yıl önce İstanbul kapalı çarşıda tanışan ve Bugün Giresun'un Bulancak ilçesinde yaptıkları düğün ile evlenen Japon gelin Megumi Nishınoile uğur kızılca nasıl tanıştıklarını ve Nevşehir'de yaşanan Japon turistin öldürülmesi olayının ilişkilerine etkilerini anlattılar.

Megumi ile İstanbul Kapalıçarşı'da Koreli bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştıklarını anlatan Uğur Kızılca,"Arkadaşlığımız 5 yıl boyunca bugünkü mutlu güne kadar devam etti"dedi. Nevşehir'de Japon turistlerin yaşadığı üzücü olayla ilgili kendisi ile görüştüğümde çok üzüldüğünü belirten Uğur Kızılca,"Eşim Magumi bu olaydan dolayı çok üzüldü. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de art niyetli insanlar var. Umarız evliliğimizin iki ülke arasında çok daha güzel günleri getireceğini düşünüyorum"dedi.

Uğurla evlendiğim için çok mutluyum.Sevdiğiniz insanla evlenmek dünyanın en büyük mutluluğudur diyen Japon Gelin Magumi Nishıno,"Ben Türkiye'yi Türkleri çok seviyorum"dedi.

"UĞUR İLE EVLENMEK İÇİN MÜSLÜMAN OLDUM"

Türkiye'ye geldiğimden bu yana bana herkes Japon ismim ile değil de Türkçe isim Müge olarak hitap etmeye başladılar diyen Magumi Nishino"Türkiye'ye gelmeden önce bir Müslümanın ancak bir Müslüman ile evleneceğini biliyordum.Bu yüzden uğur ile evlenebilmek için Müslüman oldum.Ayrıca burada yaşayacağım için,bu kültürü daha iyi tanımam için Müslüman olmayı tercih ettim"dedi.

"NEVŞEHİRDE JAPON TURİSTİN ÖLDÜRÜLMESİ"

O olayda hayatını kaybeden vatandaşım için çok üzüldüm ve ailesine başsağlığı diliyorum diyen Magumi nıshino,"Sevdiğim ve yaşamak istediğim bir ülkede böyle bir olayın olması beni çok derinden üzdü.Ama bu olay yüzünden Türkiye'nin tehlikeli bir ülke olarak bilinmesini istemiyorum.Bir olay yüzünden Türkiye güvensiz bir ülke demek çok yanlış olur"dedi.

Japon gelin Magumi Nishıno'nun annesi ve babası da bu üzücü olaydan dolayı çok üzgün olduklarını ancak bu olayın Türkiye'ye mal edilmesinin çok yanlış olacağını belirterek,Biz Türkiye'yi insanlarını çok sevdik ve seviyoruz.Burada güvensizlik gibi bir düşüncemiz asla yok.Hele burada ki insanları tanıdıktan sonra hiç böyle bir şüphe içerisinde olmadık dediler.

Düğün töreni Türk ve Japon bayraklarının yer aldığı pasta kesiminin ardından oynanan Giresun karşılaması ve kolbastı oyunu ile sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Japon Gelinden Türkiye'ye Destek Geldi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement