Kadınlar Günü Golf Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Günü Golf Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Kadınlar Günü Golf Turnuvası\'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Bodrum'da The Marmara Bodrum Hotel ve Bodrum Golf Kulübü işbirliğinde düzenlenen 'Dünya Kadınlar Günü Bodrum Golf Turnuvası' sona erdi.

07.03.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da The Marmara Bodrum Hotel ve Bodrum Golf Kulübü işbirliğinde düzenlenen 'Dünya Kadınlar Günü Bodrum Golf Turnuvası' sona erdi. Derece girenlere, düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Bodrum Golf Kulübü ve The Marmara Bodrum Hotel'in işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen ve geleneksel hale getirilen turnuva, ödül töreni ile sona erdi. İzmir, İstanbul, Ankara ve Bodrum'dan golf severleri bir araya getiren ve dördüncüsü gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreni The Marmara Bodrum'da yapıldı. Dereceye giren sporcuların ödülleri The Marmara Hotelleri Pazarlama Koordinatörü Damla Demir, Türkiye Golf Federasyonu Başkan Yardımcısı Erol İslamoğlu, The Marmara Hotel Bodrum Genel Müdürü Nedim Akbayrak, Bodrum Golf Kulübü Kaptanı Hüseyin Demirağ tarafından verildi.

Bodrum Kadınlar Günü Turnuvası'nda erkekler A kategorisinde Erol İslamoğlu, B Kategorisinde Teoman Yaman, Bayanlar A Kategorisinde Gülay Dora, B Kategorisinde Esra Hergül birinci oldu.

Törenin sonunda Bodrum Golf Kulübü Kaptanı Hüseyin Demirağ, desteklerinden dolayı The Marmara Hotel Bodrum Genel Müdürü Nedim Akbayrak'a da teşekkür plaketi verdi.

Turnuvada erkekler kategorisinde dereceye giren sporcular, ödüllerini eşlerine hediye etti.

Bodrum Golf Kulüp Genel Müdürü Caner Tuna, "Kadına her türlü şiddeti ve olumsuz davranışı kınıyoruz. Heyecanlı bir mücadelenin sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Turnuvayı gelecek yıllarda da sürdürmek istiyoruz" dedi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadınlar Günü Golf Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement