Kahvehanede başlayan tartışma, sokakta kanlı bitti - Son Dakika
Güncel

Kahvehanede başlayan tartışma, sokakta kanlı bitti

Kahvehanede başlayan tartışma, sokakta kanlı bittiDENİZLİ'nin Pamukkale ilçesindeki bir kahvehanede kimliği belirsiz bir kişi ile tartışma yaşayan Volkan Tunç (29) sokakta aynı kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

13.07.2019 20:40  Güncelleme: 20:42

Kahvehanede başlayan tartışma, sokakta kanlı bitti

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesindeki bir kahvehanede kimliği belirsiz bir kişi ile tartışma yaşayan Volkan Tunç (29) sokakta aynı kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, bugün 18.00 sıralarında Kayıhan Mahallesi Necip Ali Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Volkan Tunç oturduğu kahvehanede kimliği belirsiz bir kişi ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kahvehane içerisinde başlayan kavga, daha sonra sokağa taşındı. Kavgada karnından bıçaklanan Tunç ağır yaralandı. Kimliği belirsiz kişi ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Tunç, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Tunç'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri Volkan Tunç'u bıçaklayarak kayıplara karışan saldıganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kahvehanede başlayan tartışma, sokakta kanlı bitti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahvehanede başlayan tartışma, sokakta kanlı bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement