Kalder; 'İç Piyasa Zenginliğimiz Ekonomimizi Dinamik Tutuyor' - Son Dakika
Güncel

Kalder; 'İç Piyasa Zenginliğimiz Ekonomimizi Dinamik Tutuyor'

Kalder; \'İç Piyasa Zenginliğimiz Ekonomimizi Dinamik Tutuyor\'

Kalder Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, küresel alandaki rekabete ayak uydurmak için inovasyon odaklı çalışılması gerektiğini belirterek, "Türkiye'nin iç piyasadaki genişliği ve zenginliği, bu koşullarda ekonomimizi dinamik tutuyor" dedi.

15.10.2015 14:16

Kalder Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, küresel alandaki rekabete ayak uydurmak için inovasyon odaklı çalışılması gerektiğini belirterek, " Türkiye'nin iç piyasadaki genişliği ve zenginliği, bu koşullarda ekonomimizi dinamik tutuyor" dedi.

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen ' Erciyes Mükemmellik Zirvesi'ne Vali Orhan Düzgün, ERÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Abdülhakim Coşkun, KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, KALDER Kayseri İstişare Kurulu Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sami Boydak, protokol mensupları, işadamları ve öğrenciler katıldı. Konuşmasına "Zirvede ancak mükemmeller kalır" diyerek başlayan KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, günümüz rekabet dünyasında zirveye ulaşmak kadar, zirvede kalmanın önemine değindi. Doğan, şunları söyledi:

"Küresel alandaki rekabete ayak uydurmak için inovasyon odaklı çalışmalı, yenileşime dikkat etmeliyiz. Türkiye'nin iç piyasadaki genişliği ve zenginliği, bu koşullarda, ülke ekonomimizi dinamik tutuyor. Kurum ve kuruluşlar olarak değişimi benimseyip, yaratmamız lazım. Dünya bunu benimseyerek ileriye gitti. KALDER olarak biz de ülkemizin yaşam kalitesini yükseltmek istiyoruz. Yenilikçi, yaratıcı temel hedefiyle, çıtayı yukarı çıkarmamız gerekli. Bunu en iyi çalışanlar yapabilir. İnsan unsuru gelişmenin birinci odağıdır."

Erciyes Mükemmellik Zirvesinde ilk oturum 'Mükemmellik yolunda İnovasyon' konusunda yapıldı. Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurettin Okandan'ın oturum başkanlığı yaptığı etkinlikte Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörü Ata Selçuk, iletişim uzmanı Yusuf Özer, birer konuşma yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalder; 'İç Piyasa Zenginliğimiz Ekonomimizi Dinamik Tutuyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement