İstanbul ve çevresinde etkisi altına alan kar yağışı bugün de aralıklarla devam etti, hava ulaşımında bir aksama yaşanmadı.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Hava Limanı Başmüdürü Celal Özuğur her türlü olumsuz hava şartlarına karşın tüm önlemlerin alındığını belirterek, " Karla mücadele ekiplerimiz 24 saat süreyle nöbet halinde. Şu ana kadar hiçbir olumsuzluk yaşanmadı " dedi.
Bu arada THY yetkilileri de İstanbul çıkışlı hiçbir seferin iptal olmadığını sadece karşı meydanlardan kaynaklanan zorlu kış şartları nedeniyle St Petersburg ve Simferepol seferlerinin iptal edildiğini söylediler.
Atatürk Havalimanı İşletmecisi TAV Havalimanları yetkilileri de Mart ayında hizmete girecek olan Open Gate (Açık Kapı) uygulaması nedeniyle pasaport kontrol noktalarında yapılan tadilat çalışmalarına rağmen, alınan önlem sonucu bir sıkışıklık yaşanmadığını ve bu çalışmanın da birkaç gün içinde tamamlanacağını söylediler. - İstanbul/ Bakırköy
Son Dakika › Güncel › Kar Yağdı, Uçak Seferlerinde İptal Yok - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.