Karpuz Festivalinde Tarım Kredi Standına Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Karpuz Festivalinde Tarım Kredi Standına Büyük İlgi

Karpuz Festivalinde Tarım Kredi Standına Büyük İlgi

Diyarbakır'da bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür ve Karpuz festivali gerçekleştirildi.

30.09.2013 08:14  Güncelleme: 10:34

Diyarbakır'da bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür ve Karpuz festivali, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Vali Mustafa Cahit Kıraç, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varol Yıldız veYönetim Kurulu Üyesi Necat Buğdaci'nın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Festivalin açılışında konuşan Bakan M. Mehdi Eker; "Hükümetimiz büyük bir çaba harcıyor. Çözüm süreciyle ilgili yeni bir aşamanın arifesindeyiz. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta sayın Başbakanımız yeni bir demokratikleşme paketini vatandaşlarımızla paylaşacak. İnanıyoruz ki bu pakette vatandaşlarımızın önemli beklentileri karşılanacak." dedi. Ayrıca Bakan Eker, tarımda son yıllarda yaşanan gelişmeleri de detaylı bir şekilde kamuoyu ile paylaştı.

Açışlın ardından fuar alanındaki stantları da gezen Bakan Eker, Tarım Kredi Kooperatiflerinin standını ziyaret ederek Genel Müdür Abdullah Kutlu'danTarım Kredi Kooperatifleri ve iştirakleri hakkında bilgi aldı.

Festivale, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Mustafa Erhan, Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta, Tareks A.Ş. Genel Müdürü Burhanettin Topsakal ve Tarım Kredi Kooperatifleri çalışanları da iştirak ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karpuz Festivalinde Tarım Kredi Standına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement