Kavaz: "Türkiye'deki Üç Önemli Hareketten Biri, Ak Parti Hareketidir" - Son Dakika
Güncel

Kavaz: "Türkiye'deki Üç Önemli Hareketten Biri, Ak Parti Hareketidir"

Kavaz: "Türkiye\'deki Üç Önemli Hareketten Biri, Ak Parti Hareketidir"

İbrahim Kavaz, "Türkiye İçin Çok Önemli Üç Hareketten Biri Cumhuriyetin İlanı, İkincisi Demokrat Parti Hareketi ve Demokrasiye Geçiş, Üçüncüsü İse AK Parti Hareketidir" Dedi.

26.02.2011 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin danışma kurulu toplantısında konuşan Erzurum Milletvetili İbrahim Kavaz, "Türkiye için çok önemli üç hareketten biri Cumhuriyetin ilanı, ikincisi Demokrat Parti hareketi ve demokrasiye geçiş, üçüncüsü ise AK Parti hareketidir" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı Danışma Kurulu; milletvekilleri, belediye başkanları ve partililerin katılımıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, partisinin genel seçimi kentte 6-0 kazanacağını iddia etti.

Çığlık'ın ardından kürsüye gelen Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, hükümetin çalışmalarını anlattı. AK Parti hükümetiyle Türkiye'nin itibarının dünyada yükseldiğini iddia eden İbrahim Kavaz, "Türkiye üç önemli hareket gördü. Bunlardan ilki Cumhuriyetin ilanıdır, yani milletin kendine dönüşüdür. Edebiyat kökenli olduğum için tarihin arka planını çok iyi inceledim. Cumhuriyetin ilan edilmesi çok önemli harekettir. İkinci önemli hareket Demokrat Parti hareketi ve demokrasiye geçiş hareketirdir. Üçüncü önemli hareket ise AK Parti hareketidir. Özgürlük ve domakrasinin artık kesintisiz uygulanacağı bir süreç AK Parti ile başladı, bundan sonra devam edecektir" diye konuştu.

ERGENEKON ADAYLARINA MİLLET İTİBAR ETMEYECEK

Konuşmasında bazı partilerin Ergenekon Davası'nda yargılanan bazı isimleri aday gösterme konusundaki girişimlerini de değerlendiren Kavaz, "Son çare olarak 'Ergenekon'da yargılanları aday yapalım' diyorlar. Hadi oradan. Bu millet sizlere itibar etmeyecektir. Ergenekon'da yargılananlar yargılansın ki bu memleketin ordusu artık düşmana karşı tek vücut olsun, durumdan vazife çıkarmasın. Bu milletin önü açılsın, geleceği kurtarsın, istikbali kurtarsın. Seçim süreci yeni bir süreç. Yani üçüncü AK Parti zaferidir. AK Parti için ve bu memleketin muzafferiyeti, zaferi için var olacağız. Bu haklı mücadelede her birimiz AK Parti'nin bir rey daha fazla kazanması için gönülden seferlerlik ilan edeceğiz" dedi.

BAŞBAKAN TAKLİT EDİLİYOR

Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt ise muhalefet parti liderlerinin partisini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı taklit ettiğini ifade ederek, "Bir parti lideri, bana üç dönem verin, diyor 2023'e kadar. Birinci dönemde şu, ikinci dönemde, üçüncü dönemde şu olacak, diye. Hiç dikkat ettiniz mi; Sayın Başbakan Meclis'teki konuşmasında 2023'ü hedef gösterene kadar hiçbir parti liderinde böyle bir hedef var mıydı?" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavaz: 'Türkiye'deki Üç Önemli Hareketten Biri, Ak Parti Hareketidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement