Kayapınar Ligin İddialı Takımını Mağlup Etti - Son Dakika
Güncel

Kayapınar Ligin İddialı Takımını Mağlup Etti

Kayapınar Ligin İddialı Takımını Mağlup Etti

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor erkek voleybol takımı lig ikincisini mağlup etti.

25.11.2013 12:23

Türkiye Voleybol 3.Lig Erkek D gurubunda mücadele eden Kayapınar Belediye spor erkek voleybol takımı lig ikincisi Malatya Esenlik Belediyespor'u zorlu geçen maç sonunda 3-2 yenme başarısı gösterdi.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi çok amaçlı kapalı spor salonda oynanan maçta, tamımım orta öğretimde okuyan sporculardan oluşan Kayapınar Belediyespor grubun iddialı takımlarından lig ikincisi Malatya Esenlik Belediyespor'u çekişmeli ve zevkli geçen maç sonunda 3-2 yendi.

Müsabakanın ilk setine kötü başlayan Kayapınar Belediyespor erkek voleybol takımı ilk seti 12-25 kaybetti. 2 sette hızlı başlayan Kayapınar Belediyespor bu seti 25-20 kazandı.4.sette 24-20 önde olan Malatya Esenlik belediyesi, Kayapınardan Yusuf yaptığı etkili yaptığı bloklarla oyunu 24-24 getirerek, seti 26-24 alarak maçı netice setine taşıdı.5 sette sahada bambaşka bir Kayapınar takımı vardı seti 15-8 farkla alarak galip gelerek

Kayapınar Belediyespor erkek voleybol takımı Antrenörü Ahmet Çelik bu galibiyetten dolayı bütün sporcularını kutladığını ifade edip çok genç bir takımız yolumuz oldukça uzun ama bu yolda emin adımlarla yürüdüklerini belirti. Çelik, belediyenin kente kazandırdığı Amed Spor Kompleksi'nde idman yapmanın ve maç oynamanın takıma göç kattığını belirti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kayapınar Ligin İddialı Takımını Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement