Kayınpederi tarafından bıçaklanan damat, ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayınpederi tarafından bıçaklanan damat, ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi

25.09.2019 13:07  Güncelleme: 17:14

Samet Özcan adlı şahıs, ayrı yaşadığı eşi ile konuşmak için gittiği evde, tartıştığı kayınpederi tarafından bıçaklandı.Hastaneye kaldırılan Özcan, taburcu olduktan sonra ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi.

Eşiyle barışmak için gittiği evde kayınpederi tarafından bıçaklanan damat taburcu olduktan sonra ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi.

DAMAT İKİ YERİNDEN BIÇAKLANDI

Samsun İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde Samet Özcan, 3 ay önce evlendiği eşiyle tartışınca evi terk etti. Eşiyle konuşmak için gittiği evde, tartıştığı kayınpederi Mehmet Ç. tarafından iki yerinden bıçaklandı.

Kayınpederi tarafından bıçaklanan damat, ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi

TABURCU OLDUKTAN SONRA EVİ ATEŞE VERDİ

Polis tarafından gözaltına alınan Mehmet Ç. ise ifadesi alındıktan sonra savcılık kararı ile serbest bırakıldı.Olay sonrası hastaneye kaldırılan damat, tedavisinin ardından taburcu oldu. Taburcu olan damat eşinin yaşadığı eve gelerek evi ateşe verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Ev zarar görürken, damat ceza evine gönderildi.

Kayınpederi tarafından bıçaklanan damat, ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi
Kayınpederi tarafından bıçaklanan damat, ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayınpederi tarafından bıçaklanan damat, ayrı yaşadığı eşinin evini ateşe verdi - Son Dakika


Advertisement