Kelkitte Rafting Heyecanı Kelkitte Rafting Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Kelkitte Rafting Heyecanı Kelkitte Rafting Heyecanı

Kelkitte Rafting Heyecanı Kelkitte Rafting Heyecanı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde ilk kez düzenlenen raftingte il protokolü de bota bindi, Kelkit Çayı'nda heyecanlı anlar yaşadı.

15.05.2011 17:22

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde ilk kez düzenlenen raftingte il protokolü de bota bindi, Kelkit Çayı'nda heyecanlı anlar yaşadı.

Kelkit Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Gençlik Spor Müdürlüğü'nün organizasyonuyla yapılan raftingte Erzincan'dan gelen 20 sporcunun yanısıra Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sema Yıldırım da bota binerek Kelkit Çayı'nda heyecan dolu anlar yaşadı. Protokol üyeleri, Kelkit Kent Parkı'ndan başlayan ve ilçe merkezinden geçen 3 kilometrelik parkuru başarıyla tamamladı. Vatandaşlar da raftingçiler ve protokol üyelerini ilgiyle izledi.

Organizasyonun sonunda konuşan Vali Salihoğlu, 'Kelkit çayı üzerindeki 3 kilometrelik parkurda rafting yaptık. Gönül istiyor ki su her zaman böyle uygun olsun. Bize bu mutluluğu yaşatan sporculara teşekkür ediyorumö dedi. AK Parti Milletvekili Kemalettin Aydın ise, 'Bu organizasyonu gelecek yıllarda Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan'ı da kapsayacak şekilhde 1 haftaya yaymayı ve geneleksel hale getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, 'Amacımız ilk kez düzenlediğimiz bu etkiliğimizi gelecek yıllarda gerekli alt yapısını oluşturarak devam ettirmekö dedi. Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran organizasyona katılan herkese teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kelkitte Rafting Heyecanı Kelkitte Rafting Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement