Kılıçdaroğlu'nun Askeri Törenle Karşılanmasına Milli Savunma Bakanlığı İnceleme Başlattı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Askeri Törenle Karşılanmasına Milli Savunma Bakanlığı İnceleme Başlattı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik askeri karşılama için Milli Savunma Bakanlığı inceleme başlattı.

24.04.2017 10:29  Güncelleme: 11:16

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik askeri karşılama için Milli Savunma Bakanlığı'nda Teftiş Kurulu Başkanı'nın görevlendirildiğini açıkladı.

Bakan Işık, 24 TV canlı yayınında şu açıklamalarda bulundu:

"GİT, BU KONUYU İNCELE..."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bandırma'da askeri törenle karşılanmasıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nda, Teftiş Kurulu Başkanı'nın görevlendirildiğini açıklayan Bakan Işık şunları söyledi:

"Hava Kuvvetleri Komutanı, bu olayla ilgili kendi içinde bir inceleme yapmış; ama bana bağlı olduğu için benim de bir teftiş kurulum var. Ben de Teftiş Kurulu Başkanımızı bizzat görevlendirdim. 'Git, bu konuyu incele ve gerektiğinde soruşturmayı yap ve bununla ilgili raporu bana getir'. Dün akşam Hava Kuvvetleri Komutanımızın ifadesi, kendi iç incelemesidir. Bağlayıcı değil; ama asıl nihai karar, bakanlığımızın Teftiş Kurulu'nun. O gelecek rapora göre, biz de işlem yapacağız."

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI: KASIT YOK, KUSUR VAR

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ünal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Bandırma 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığında askeri karşılama yapılması konusunda rapor hazırladığını söyleyerek, "kasıt yok, kusur var." dedi.

FOTOĞRAF FACEBOOK'TAN PAYLAŞILMIŞTI

Balıkesir ve ilçelerini kapsayan gezisi kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel uçağının Bandırma 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı pistine inmesi ve burada askeri törenle karşılanması tartışma yaratmıtıştı. Gazetecilerin alınmadığı karşılamayla ilgili fotoğraflar, Bandırma Belediye Başkanı CHP'li Dursun Mirza'nın Facebook sayfasında paylaşılmıştı.

GENELKURMAY DA İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Kılıçdaroğlu'nun Bandırma 6'ıncı Ana Jet Üs Komutanlığı'nı ziyareti sırasında askeri törenle karşılanmasının ardından Genelkurmay Başkanlığı inceleme başlatmıştı.

Kılıçdaroğlu\'nun Askeri Törenle Karşılanmasına Milli Savunma Bakanlığı İnceleme Başlattı

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Askeri Törenle Karşılanmasına Milli Savunma Bakanlığı İnceleme Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement