Kılıçdaroğlu'ndan Telefonla Miting - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Telefonla Miting

Kılıçdaroğlu\'ndan Telefonla Miting

Kılıçdaroğlu, hava muhalefeti nedeniyle helikopteri kalkmadığı için partililerine telefon aracılığıyla hitap etti.

11.06.2011 12:41

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hava muhalefeti nedeniyle helikopteri kalkmadığı için gelemediği Şebinkarahisar'da miting için toplanan partililerine telefon aracılığıyla hitap etti. Kılıçdaroğlu'nun Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde yapacağı miting, Sivas'taki hava muhalefeti nedeniyle helikopter kalkamadığı için iptal edildi. CHP liderini dinlemek için Azerbaycan Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 kişilik kalabalık, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim'in genel başkanın gelemeyeceğini açıklaması üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadı. Karaibrahim, 'Ne yapalım, Allah'ın işi. Helikopter gelemiyor. Bizim yapacağımız bir şey yokö dedi.

Telefon bağlantısıyla vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, 'Sevgili Şebinkarahisarlılar, hava koşulları nedeniyle helikopterimiz kalkamadı. Bu nedenle çok istememe rağmen sizlerle bir araya gelemedim. CHP Genel Başkanı seçildikten sonra her yerde her ortamda halkın çıkarlarını savundum, sorunlarına çözüm bulmaya çalıştım. O topraklara gelip sizlerle kucaklaşmayı çok istiyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte gideceğimiz yerlerden birisi Şebinkarahisar olacak. Size, çocuklarınıza, ailenize sağlıklı günler diliyorumö dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından CHP Giresun Milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş, Bülent Bektaşoğlu ve Nilay Pınar kısa birer konuşma yaptı. CHP'nin Şebinkarahisar mitingi yerel sanatçı Nurettin Bay'ın konseriyle son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Telefonla Miting - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement