Kitap Aşkına 39 İlçede 39 Kitap Fuarı'nın İlki Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kitap Aşkına 39 İlçede 39 Kitap Fuarı'nın İlki Açıldı

'Kitap aşkına 39 ilçede 39 kitap fuarı'nın ilki açıldıİstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Maltepe Kaymakamlığı himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimevi işbirliğiyle 'Kitap aşkına 39 ilçede 39 kitap fuarı'nın ilki Maltepe fuar alanında kapılarını vatandaşlara açtı.

13.02.2018 18:02

'Kitap aşkına 39 ilçede 39 kitap fuarı'nın ilki açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Maltepe Kaymakamlığı himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimevi işbirliğiyle 'Kitap aşkına 39 ilçede 39 kitap fuarı'nın ilki Maltepe fuar alanında kapılarını vatandaşlara açtı. Kitap fuarının açılış kurdelasını Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Orhan Erdem, Maltepe ilçe kaymakamı Meftun Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan kesti.

220 YAYINEVİ FALTEPE KİTAP FUARINDA

220 yayınevinin katıldığı kitap fuarı 15 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Yaklaşık 50 yazar kitaplarını imzalamak için özel günler düzenleyeceği belirtildi. Eğitimevi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali Ortadeveci, "Öğrenci, öğretmen, velilerimiz ve Maltepelileri kitap, yazar, tiyatro, konferans ve seminerlerle buluşturacağımız projemiz uygulaması sürecinde pek çok etkinlik düzenleyeceğiz. Okumayı bir kültür haline dönüştürmeye yönelik yürüttüğümüz pek çok projemize altyapı niteliğinde olan 'Kitap aşkına 39 ilçede 39 kitap fuarı' projesi ile katılımcıların okumaya dair fikirlerinde yeni ufuklar açmaya çalışacağız. 'Bilgi en değerli hazinedir' ve 'İstanbul köşe bucak, bu yıl çok kitap okuyacak' sloganıyla, öğrencilerimize kitapları ve okumayı sevdirmek amacıyla Türkiye'nin en büyük ve en önemli projelerinden birinin ilk ayağını Maltepe Kitap Günleri ile Maltepe'de gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Kitap Aşkına 39 İlçede 39 Kitap Fuarı\'nın İlki Açıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kitap Aşkına 39 İlçede 39 Kitap Fuarı'nın İlki Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement