KO-MEK'le Hayata Yeniden Merhaba - Son Dakika
Güncel

KO-MEK'le Hayata Yeniden Merhaba

KO-MEK\'le Hayata Yeniden Merhaba

Beş yıl önce eşini kaybeden Zehra Hanım, KO-MEK kurslarıyla yeniden hayata bağlandı.

23.11.2011 10:37

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren KO-MEK verdiği eğitimin yanı sıra vatandaşların hayatına anlam katmayı sürdürüyor. Beş yıl önce eşini kaybeden emekli hemşire Zehra Yılmaz'ın acısına KO-MEK adeta merhem oldu. Zehra Hanım, KO-MEK sayesinde yeniden hayata bağlanmanın mutluluğunu yaşıyor.

KO-MEK'LE 5 YIL ÖNCE TANIŞTI

Emekli hemşire olan Zehra Yılmaz bugüne kadar KO-MEK'te 25 farklı branşta eğitim aldı. Halen Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi öğrencilerinden olan Yılmaz, aldığı sertifikalarıyla KO-MEK'in gururları arasında yer alıyor. Beş yıl önce eşini kaybettiğini anlatan Zehra Yılmaz, bu büyük acısını KO-MEK ile azalttığını söyledi. Eşinin vefatı ve çocuklarının da evlenerek evden ayrılmalarıyla yalnızlığa düştüğünü kaydeden Zehra Hanım, "Yalnız kalınca kendime bir uğraş bulmak istedim. Tanıdıklarımın tavsiyesi ile KO-MEK'e katıldım. Tam beş yıldır bu ailenin bir üyesiyim. Burada yeniden üretmenin, hayata bağlanmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

BU AİLENİN FERDİ OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

KO-MEK'in söylendiği gibi büyük bir aile olduğunu kaydeden ve bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Zehra Hanım, "Burada manevi yönden çok huzurluyum. Arkadaşlarım ve öğretmenlerim çok iyi insanlar. Haftanın beş günü buraya geliyorum. Bugüne kadar 25 sertifika aldım. Halen üç kursa birden katılıyorum. Bu kurslarda da başarılı olursam 28 sertifikaya sahip olacağım. Her sertifika alışımda kendime özgüvenim daha çok artıyor, kendimi mutlu hissediyorum'' dedi.

HERKESE TAVSİYE EDİYORUM

Zehra Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sıcak bir ortamda, kaliteli eğitim vermesini takdir ettiğini de sözlerine ekleyerek, ''KO-MEK ile yalnız kalmak söz konusu bile değil. Burada üretmenin, dostluğun ve birlik olmanın anlamını yaşıyoruz. Ben beş yıldır bu kurslara geliyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Bize böyle güzel bir imkânı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK'le Hayata Yeniden Merhaba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement