Koca Şiddetinden Polis Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Koca Şiddetinden Polis Kurtardı

Koca Şiddetinden Polis Kurtardı

Şanlıurfa'da, 36 yaşındaki 6 çocuk annesi Zeliha E., polis imdat hattını arayarak boşanma davası açtığı kocasının kendisini ölümle tehdit ettiğini ve şiddet uygulamak için zorla eve girmeye kalkıştığı ihbarında bulundu.

28.12.2011 02:21

Şanlıurfa'da, 36 yaşındaki 6 çocuk annesi Zeliha E, polis imdat hattını arayarak boşanma davası açtığı kocasının kendisini ölümle tehdit ettiğini ve şiddet uygulamak için zorla eve girmeye kalkıştığı ihbarında bulundu. Kadının telefonunun aniden kapanmasının ardından verilen adrese giden polis ekibi, kapıyı kırarak eve girdi. Eşini darp eden öfkeli koca 38 yaşındaki Hüseyin E. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, saat 00.30 sıralarında meydana geldi. 155 polis imdat hattını arayan Zeliha E., boşanma davası açtığı kocasının zorla eve girmeye kalkıştığını, kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek yardım istedi. Polisin adresini aldığı kadın olayı anlattığı sırada telefon aniden kapandı. Polisin kapanınca yeniden aradığı telefonu bu kez bir erkek açtı ve karşısındaki kişinin polis olduğunu öğrenince hemen kapattı. Bunun üzerine telsizlerden bölge ekiplerine anons yapılarak, verilen adrese gidip olaya müdahale edilmesi istendi.

POLİS KAPIYI KIRIP İÇERİ GİRDİ

Anonsun ardından harekete geçen polisler, Zeliha E'nin evinin kapısını çaldı. İçeriden sesler gelmesine rağmen kapının açılmaması üzerine polis, kapıyı kırıp içeri girdi. Polisler, eşine şiddet uygulayan Hüseyin E'yi yakalanarak gözaltına alındı. Şiddet mağduru Zeliha E. ile yaşları 1 ile 14 arasında değişen 6 çocuğu da polis merkezine götürüldü. Çocukları ile birlikte polis nezaretinde ilk olarak hastaneye sağlık kontrolüne giden kadın, darp edildiğine dair rapor aldı.

HER GÜN DAYAK YİYORDUM

Darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giden Zeliha E., eşinden sürekli şiddet gördüğü için bir süre önce boşanma davası açtığını söyledi. Davanın devam ettiğini ve 20 gündür Hüseyin Eren'in eve gelmediğini söyleyen şiddet mağduru kadın, "Aile büyüklerimiz boşanmamıza rıza gösterdi. Hüseyin bundan dolayı 20 gündür babasının evinde kalıyordu. Son birkaç gündür eve gelip bağırıp, çağırıyor ve bizi dövmeye kalkıyordu. Bugün öğlen yine geldi ve beni darp edip, boşanma davasından vazgeçmemi söyledi. Gece yine gelince korkup, polisten yardım istedim. Kapıyı açmayınca pencereden içeri girdi ve telefonu kapattı. Bana vurmaya başladığı sırada polisler gelip beni kurtardı" dedi. İfadesinde şikayetçi olduğunu söyleyen kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından polisler tarafından çocukları ile birlikte babasının evine götürüldü.

Eşine şiddet uyguladığı sırada polis tarafından yakalanan Hüseyin E. ise, "Ben çocuklarımdan ayrılmak istemediğim için eşimle konuşmak istedim. Beni eve almayınca da sinirlenip pencereden içeri girdim. Eşimi ve çocuklarımı rehin alma gibi bir durumum yok. Sadece konuşmak istemiştim" dediği öğrenildi. İfade verme işlemleri tamamlandıktan sonra Hüseyin E'nin, adliyeye sevk edileceği bildirildi.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koca Şiddetinden Polis Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement