Kocaeli Gebze'de Fabrikada Sanayi Tüpü Patladı: 2 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Gebze'de Fabrikada Sanayi Tüpü Patladı: 2 Ölü, 6 Yaralı

Kocaeli Gebze\'de Fabrikada Sanayi Tüpü Patladı: 2 Ölü, 6 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlamasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayın ardından güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekiplerinin bölgeye yönlendirildiği belirtildi. İlk bilgilere göre, patlama anında 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralı olarak hastanelere sevk edildiği ifade edildi. Olayın detayları incelenmeye devam ederken, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyen valilik, konuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

18.03.2024 16:52  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Pelitli kesiminde bulunan bir fabrikada sanayi tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.

Konuya ilişkin Kocaeli Valiliği'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

"Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın  patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır. Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kocaeli Gebze'de Fabrikada Sanayi Tüpü Patladı: 2 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement