Kocaeli'nin En İyi Fotoğrafları Ödülleri - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'nin En İyi Fotoğrafları Ödülleri

Kocaeli\'nin En İyi Fotoğrafları Ödülleri

4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

10.12.2011 13:58

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli 7. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Gar Sanat Galerisi'nde düzenlenen törene protokol büyük ilgi gösterdi.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve kentin değişimini, keşfedilmemiş noktalarını ortaya koyan Uluslararası 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması'na Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Cengizhan Günesen, MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, il protokolü, fotoğraf sanatçıları ve çok sayıda sanatsever katıldı

SAKLI GÜZELLİKLER ORTAYA ÇIKIYOR

Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin güzelliklerinin sergilendiği bu yarışmada bir kez daha yeni yerler keşfedildiğini hatırlatarak Kocaeli'nin saklı kalmış güzelliklerinin ortaya çıkmasının Kocaeli'nin cazibesini bir kat daha artırdığını ifade etti.. Başkan Karaosmanoğlu, fotoğrafçılığının çok zevkli ve yetenek isteyen bir sanat olduğunu kaydederek Kocaeli'de yaşatılması ve keşfedilmesi gereken bir çok eşsiz manzaranın olduğunu belirtti.

ÖNEMİ ARTTI

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat ise 4 Mevsim Kocaeli Yarışması'nın giderek önemini artırdığını ifade ederek Türkiye'nin bir çok yerinden ve yurtdışında bir çok sanatçının yarışmaya katıldığına dikkat çekti. Toplam 329 kişiye ait 2 bin 246 adet eserin değerlendirmeye tabi tutulduğunu belirten Polat, kentin değerlerini tüm Türkiye'ye ve dünyaya yansıtan bu yarışmanın istikrarlı bir şekilde düzenlemeye devam edileceğini açıkladı.

TÜRKİYE BİLİYOR

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Cengizhan Günesen de bu yarışmanın fotoğrafçılık alanında Kocaeli'nin ismini Türkiye'ye duyurduğunu ifade ederek, verdikleri desteklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışmanın birincisi Çetin Canbazoğlu, ikincisi Şerife Keser, üçüncüsü Melih Sular, Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü, Jüri Özel Ödülü ve mansiyon kazananlara Başkan Karaosmanoğlu ve protokol üyeleri plaket ve ödüllerini tatim etti.Yarışmada birinci olan esere 5 bin, ikinciye 3 bin ve üçüncüye de 2 bin TL ödül verilecek. Büyükşehir Belediyesi Özel ödülünü kazanan esere bin, Jüri Özel Ödülü kazanan esere 750 ve mansiyon ödülü kazanan 3 esere 500 TL verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli'nin En İyi Fotoğrafları Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement