Kocaeli'nin Her Köşesi Hizmet Şantiyesi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'nin Her Köşesi Hizmet Şantiyesi

Kocaeli\'nin Her Köşesi Hizmet Şantiyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen projelerde inceleme yaptı.

13.07.2013 14:23

Ramazan ayında da hız kesmediklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Hizmet yarışında Kocaeli için hiç durmadan ve hiç yorulmadan koşuyoruz, koşmaya da devam edeceğiz'' dedi.

HAYATA DOKUNAN HİZMETLER

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen projelerinde inceleme yaptı. Hayata dokunan en önemli hizmetlerin yer aldığı projeleri dolaşan Başkan Karaosmanoğlu'na Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ile yetkililer ve mühendisler eşlik etti.

RAMAZAN'DA HIZ KESMEK YOK

Körfez ilçede yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, bitme aşamasına gelen Kuruçeşme Kültür Merkezi, hızla yükselen Başiskele Vezirçiftliği Spor Salonu ve çalışmaların başladığı Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı inşaatlarını dolaşan ve detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir'in hizmetlerinin Ramazan ayında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ

Modern, model ve örnek alının Kocaeli hedefinde emin adımlarda ilerlediklerini, Kocaeli halkının refahı ve mutluluğu için çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli ve Kocaeli halkı için kentin her köşesinde ilk günkü heyecan, ilk günkü kararlılıkla çalışmaya, hizmet üretmeye, hayatı kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Yaz aylarını çok iyi değerlendirip hizmetlerin kentin en ücra köşelerine kadar ulaşmasını sağlıyoruz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli'nin Her Köşesi Hizmet Şantiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement