Konya - Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya - Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 2 Yaralı

Konya - Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 2 Yaralı

Konya'da Sürücü Kursu Sahibi 30 Yaşındaki Ömer Kaya ile Yanında Bulunan Arkadaşı 29 Yaşındaki Özcan Topçu, Kaya'nın Yaklaşık 3 Bin Tl Alacağı Olduğu M.a.c., Tarafından Bıçaklandı. Vücutlarının Çeşitli Yerlerinden Bıçaklanan Kaya ve Topçu, Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı.

29.09.2010 18:40

KONYA'da sürücü kursu sahibi 30 yaşındaki Ömer Kaya ile yanında bulunan arkadaşı 29 yaşındaki Özcan Topçu, Kaya'nın yaklaşık 3 bin TL alacağı olduğu M.A.C., tarafından bıçaklandı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanan Kaya ve Topçu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Şerafettin Caddesi'nde bulunan Bilgin İşhanı'nda meydana geldi. Ömer Kaya ve arkadaşı Özcan Topçu, alışveriş için Bilgin İşhanı'na gitti. Kaya, burada iddiaya göre 3 bin TL alacağı bulunan M.A.C. ile karşılaştı. Kaya, M.A.C.'den alacağını istedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.A.C., bıçakla Kaya ve Topçu'nun üzerine saldırdı. Göğsünden ve bacağından yaralanan Kaya ile bacağından ve sırtından yaralanan Topçu, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis, olay yerinden kaçan M.A.C.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Kaya'nın alacağını tahsil edebilmek için M.A.C. hakkında daha önce Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement