Konya - Bbp, İdam Cezası İçin İmza Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Güncel

Konya - Bbp, İdam Cezası İçin İmza Kampanyası Başlattı

Konya - Bbp, İdam Cezası İçin İmza Kampanyası Başlattı

Büyük birlik partisi konya il başkanlığı, kayseri'de 3 çocuğun öldürülmesinin ardından idam cezasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

31.03.2011 18:10

BÜYÜK Birlik Partisi Konya İl Başkanlığı, Kayseri'de 3 çocuğun öldürülmesinin ardından idam cezasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

BBP İl Başkanlığı, Zafer Meydanı'nda kurtuğu standla imza toplamaya başladı. Toplanan imzanın partilerinin genel merkezi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulucağını ifade eden İl Başkanı Seyit Mehmet Nuzumlalı,"Kayserili 3 körpe canın, vahşice öldürülmesi, vicdanlarda rahatsızlık oluşturmuştur. Her yıl binlerce yavrumuz, kayboluyor, tecavüze, istismara uğruyor, organ mafyalarının ve sapıkların kurbanı oluyor. Bu ahlaki terörün vicdanlarda bıraktığı derin izleri, Avrupa Birliği uyum yasalarıyla silmek mümkün değildir. İnsanlarda sosyal infial ve vicdanlarda ağır tahripler oluşturan suçlarda, caydırıcılığı arttırmak için idam geri gelmeli ve tavizsiz uygulanmalıdır"dedi. İmza kampanyasının 4 Nisan Pazartesi gününe kadar süreceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Bbp, İdam Cezası İçin İmza Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement