Konya´Da ´Demokrasi Çadırı´ Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Konya´Da ´Demokrasi Çadırı´ Kuruldu

Konya´Da ´Demokrasi Çadırı´ Kuruldu

Konya'da AK Parti İl Başkanlığı Kent Merkezindeki Kültür Park Alanına Referandum Çalışmalarını Desteklemek İçin 'demokrasi Çadırı' Kuruldu. Çadırın Açılışını AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Muharrem Candan ile Mustafa Kalaycı Yaptı.

10.08.2010 17:31

KONYA'da AK Parti İl Başkanlığı kent merkezindeki Kültür Park alanına referandum çalışmalarını desteklemek için 'Demokrasi Çadırı' kuruldu. Çadırın açılışını AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Muharrem Candan ile Mustafa Kalaycı yaptı.

Candan, yaptığı konuşmada 'referanduma hayır' diyenleri 'berduşça' ifadeler kullanmakla suçladı. AK Parti Milletvekili Muharrem Candan, referanduma 1 aylık süre bulunduğunu neden 'evet' dediklerinin belli olduğunu, bunun için ellerinde sebep ve argümanları bulunduğunu söyledi. Candar, MHP'yi kast ederek şöyle devam etti:

"Etrafımızda bu işe karşı çıkan 'hayır' yaygaracıları, sadece gürültü yapıyor, çamur, iftira atıyorlar. Milletimize bunu yakıştıramadığım için özür dileyerek söylüyorum, 'berduşça ifadeler' kullanarak siyasetin kalitesini düşürüyorlar. Biri, Anayasa hazırlaması esnasında, meclisin çalışmasını engellemek için kimlerle kol kola birlikte hareket ettiğini unutmuş, şimdi bu Anayasa'yı, PKK için hazırlanmış gizli tuzaklarla dolu diye suçlamaya kalkıyor."

Candan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için de, "Bir başkası, hakikaten berduşça siyaset yapıyor. Zaten yaptığı siyasetin, argo boyutunu atarsak kalitesinde de iş yok. Anayasa da yemek tarifi arayacak, Başbakanımızın deyişiyle 'Fındık fiyatları Anayasa'da niye yok' diyor. Demek ki bilgisi bu kadar. Anayasa'yı bu kadar bilen SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde batıran bir kişinin ülkeyi ne hale getireceğini hiç yaşamayalım bence, görmeyelim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya´Da ´Demokrasi Çadırı´ Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement