Konya'da Polis Kaçan Şüpheliyi Yakaladı: Çantadan Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Polis Kaçan Şüpheliyi Yakaladı: Çantadan Uyuşturucu Çıktı

Konya\'da Polis Kaçan Şüpheliyi Yakaladı: Çantadan Uyuşturucu Çıktı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde polis tarafından takibe alınan şüpheli, kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüphelinin attığı çantada uyuşturucu madde bulundu. Şüphelinin daha önce 47 suç kaydı olduğu ortaya çıktı ve hakkında uyuşturucu madde ticareti ve kullanma suçlamalarıyla işlem yapıldı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16.11.2023 14:53  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polisle yaşanan kovalamaca esnasında yere attığı çantadan ve üzerinden uyuşturucu madde çıkan şüphelinin 47 suç kaydı olduğu ve hakkında 8 ayrı suçtan dolayı toplam 11 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası ve para cezası bulunduğu öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, hakkında 8 ayrı suçtan dolayı toplam 11 yıl 5 ay 15 gün yakalama emri ile para cezası bulunan B.A. (27) arasında ilçe merkezinde kovalamaca yaşandı. Kaçmaya çalışırken yanında bulunan el çantasını yere atan şüpheliyi yakalayan polis ekipleri, çantada 3 fişek, üst aramasında ise 1 fişek olmak üzere bir miktar metamfetamin bularak el koydu. Şüphelinin 5'i uyuşturucu madde kullanmaktan olmak üzere farklı suçlardan toplam 47 suç kaydığı olduğu ortaya çıktı. Hakkında 'uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu madde kullanmak' olmak üzere 2 ayrı suçtan daha işlem başlatılan ve gözaltına alınan B.A.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da Polis Kaçan Şüpheliyi Yakaladı: Çantadan Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement