Konya'daki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Konya'daki Silahlı Kavga

Konya'nın Ilgın ilçesinde, bir kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin adliyeye sevk edilen 2 şüpheli daha tutuklandı.

21.12.2017 14:42

Konya'nın Ilgın ilçesinde, bir kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin adliyeye sevk edilen 2 şüpheli daha tutuklandı.

Ilıca Mahallesi Melek Caddesi'nde çıkan silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan İbrahim G'nin mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti.

Yeniden gözaltına alınan ve işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan olayda yaralanan ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Ümit G. de polis ekiplerince gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Ümit G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Böylece olayla ilgili tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

Konya'nın Ilgın ilçesinde Ilıca Mahallesi Melek Caddesi'nde 12 Aralık'ta 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada, bir kişi yaşamını yitirmiş, 3 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili 10 şüpheli gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilen zanlılardan Erhan G. ve kardeşi Erdem G. tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'daki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement