Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphe üzerine bir tankeri durdurdu. Tankerde yapılan aramada, boş olan tankere yapılan özel bölmede 80 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
POLİS, ASFALT TANKERİNİ DURDURDU
Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Konya-Ankara yolu girişinde yaptığı rutin yol kontrol uygulamasında şüphe üzerine 45 yaşındaki M.A.'nın kullandığı 34 EN 1002 plakalı çekiciye bağlı 33 DRD 56 plakalı asfalt tankerini durdurdu.
KAYNAK YAPILMIŞ BİR BÖLME TESPİT ETTİ
Tankerin boş olmasından şüphelenen polis, yaptığı aramada tankerle, çekicinin birleştiği noktada sonradan kaynak yapılmış bir bölme tespit etti.
80 BİN KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Bu bölmeyi açan polis, tankerin altından içine doğru yapılmış özel bölme de 80 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.
TANKER ŞOFÖRÜ ÖZEL BÖLMEYİ KENDİNİN YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ
Tanker şoförü M.A., sigaraları Van'dan İzmir'e götürdüğünü özel bölmeyi de kendinin yaptığını itiraf etti.
ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Şüpheli M.A., ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Son Dakika › Güncel › Kaçak Sigara İçin Boş Tankere Özel Bölme Yapsa da Polisten Kaçamadı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?