Konya Konyalı Reklamcılardan, 'Zeytin Dalı Harekatı'na, 'Bir Mermi de Bizden' Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Konya Konyalı Reklamcılardan, 'Zeytin Dalı Harekatı'na, 'Bir Mermi de Bizden' Kampanyası

Konyalı reklamcılardan, 'Zeytin Dalı Harekatı'na, 'Bir mermi de bizden' kampanyasıKonya Reklamcılar Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için, 'Kızıl Elma yolunda bir mermi de bizden' kampanyası başlattı.

29.01.2018 17:18

Konyalı reklamcılardan, 'Zeytin Dalı Harekatı'na, 'Bir mermi de bizden' kampanyası

Konya Reklamcılar Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için, 'Kızıl Elma yolunda bir mermi de bizden' kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 26 dernek üyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına para yatırdı.

Konya Reklamcılar Derneği üyeleri bugün, bir bankaya gelerek, Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için kampanya başlattıklarını açıkladı. 'Kızıl Elma yolunda bir mermi de bizden' adlı kampanya kapsamında 26 üyenin bir araya gelip maddi olarak destek olmaya çalıştığını ifade eden dernek başkanı Osman Yavuz, Afrin operasyonu, biz bugün bu meydanda rahat konuşabilelim, Anadolu ve İslam coğrafyasının tamamında ezanlar susmasın diye yapılıyor. Afrin operasyonu, Suriye'de PKK'nın, PYD'nin, DEAŞ'ın, YPG'nin zulmettiği Suriye halkı için yapılıyor. Bizde Afrin operasyonunda devletimizin yanındayız. Dernek üyelerimizin katkılarıyla maddi desteğimizi, asli olan manevi desteğimize ekleyeceğiz. Topladığımız nakdi Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatıracağız. Bu bir bağıştır. dedi.

Başkan Yavuz, daha sonra bankaya girerek, 26 dernek üyesi tarafından bağışlanan parayı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırdı.

Konya Konyalı Reklamcılardan, \'Zeytin Dalı Harekatı\'na, \'Bir Mermi de Bizden\' Kampanyası
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Konyalı Reklamcılardan, 'Zeytin Dalı Harekatı'na, 'Bir Mermi de Bizden' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement