Kosova Meclisi?nde Brüksel İçin Bir Dakikalık Saygı Duruşu - Son Dakika
Güncel

Kosova Meclisi?nde Brüksel İçin Bir Dakikalık Saygı Duruşu

Kosova Meclisi?nde Brüksel İçin Bir Dakikalık Saygı Duruşu

Dha DIŞ HABER - Kosova Meclisi'nde Brüksel için bir dakikalık saygı duruşuBaşbakan İsa Mustafa, Kosovalılara IŞİD'i terk etme çağrısında bulunduTuran Kasap / Priştine, 24 Mart (DHA) 'Kosova Meclisi'nin bugünkü oturumu, Brüksel'deki terör saldırıları kurbanlarına bir dakikalık saygı duruşuyla başladı.

24.03.2016 16:31

Dha DIŞ HABER - Kosova Meclisi'nde Brüksel için bir dakikalık saygı duruşu

Başbakan İsa Mustafa, Kosovalılara IŞİD'i terk etme çağrısında bulundu

Turan Kasap/ Priştine, 24 Mart (DHA) 'Kosova Meclisi'nin bugünkü oturumu, Brüksel'deki terör saldırıları kurbanlarına bir dakikalık saygı duruşuyla başladı.

Bu vesile ile Meclis Başkanı Kadri Veseli, bununla Brüksel'deki terör saldırılarında hayatını kaybedenlere saygı gösterildiğini açıkladı.

Meclis oturumunda bir konuşma yapan Başbakan Isa Mustafa, terör saldırılarını kınarken, Kosova'nın terörle mücadeledeki ittifakın bölümü kalacağı taahhütlerinde bulundu. Mustafa, tüm Kosova vatandaşlarından terör savaşlarından uzak durmaları talebinde bulundu. Başbakan İsa Mustafa bu vesile ile kendilerine, ailelerine ve Kosova devletine zarar verdikleri için IŞİD sıralarında bulunan Kosovalı vatandaşlara bu terör örgütünü terk etmeleri ve evlerine dönmeleri çağrısında bulundu. Oturumun devamında gündem sırasındaki noktalar arasında ise İhaleler İnceleme Kurulu üyelerinin seçilmesi konusu yer aldı. Bu arada muhalefet bugün de oturumun çalışmalarını boykot etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova Meclisi?nde Brüksel İçin Bir Dakikalık Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement