Kovalamacası Kanlı Bitti, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kovalamacası Kanlı Bitti, 4 Yaralı

Kovalamacası Kanlı Bitti, 4 Yaralı

"kadıköy'de polisten kaçan zanlıların içinde bulunduğu araç seyir halinde bulunan başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı."

22.01.2012 14:14

"kadıköy'de polisten kaçan zanlıların içinde bulunduğu araç seyir halinde bulunan başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralanırken, zanlıların içinde bulunduğu otomobilden votka şişesi çıktı"

?

Haber/ Kamera : Ramazan ALMAÇAYIR - İstanbul DHA

Bostancı'da saat 12.00 sıralarında uygulama yapan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı 92 184 kodlu ekip otosu, şüphelendiği 41 U 8325 plakalı otomobili durdurmak istedi. İçinde üç kişi bulunan otomobil polisin dur ihtarına uymadı. Polis ve zanlılar arasında kovalamaca başladı. Sahil istikametine kaçmaya çalışan zanlıların içinde bulunduğu otomobil Yazmacı Tahir sokakta 34 ET 4947 plakalı Yusuf Doğramacılar'ın kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Üç zanlı ve diğer otomobilin sürücüsü Yusuf Doğramacılar kazada yaralanırken, polis üç zanlıyı araçtan çıkarıp ambulans çağırdı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan zanlılar DündarYılmaz, Ömer Vural ve Semih Aysu ambulansa bindirildi. Ambulansa bindirilen zanlılardan birisinin kolunun sargılı olduğu görüldü. Zanlıların çarptığı otomobil sürücüsü kafasından yaralanırken kazanın şokuyla "bana çarptılar" derken o da ambulansa bindirilip tedavi altına alındı.

OTOMOBİLDEN VOTKA ŞİŞESİ ÇIKTI

Zanlıların kaza yaptığı otomobilden ise boş votka şişesi çıktı. Polis gözaltına aldığı zanlıların tedavilerinin ardından sabıka kaydının olup olmadığını inceliyor. Kaza nedeniyle iki otomobilde de büyük hasar oluşurken, araçlar çekiciyle otoparka çekildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kovalamacası Kanlı Bitti, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement