Küba Büyükelçisi'ne Destek Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Küba Büyükelçisi'ne Destek Ziyareti

25.02.2026 20:17

Nakliyat-İş Sendikası, Küba Büyükelçisi'ni ziyaret ederek dayanışma mesajı verdi.

(ANKARA) - Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu ve Ankara Bölge Temsilcisi Bayram Karkın, Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alejandro Francisco Diaz Palacios'u ziyaret etti.

Sendikadan yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Ali Rıza Küçükosmanoğlu ve Ankara Bölge Temsilcimiz Bayram Karkın, ABD Emperyalizminin saldırılarına ve ablukasına karşı yiğitçe direnen Sosyalist Küba Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Alejandro Francisco Diaz Palacios'u ziyaret ederek dayanışmamızı bir kez daha gösterdi. ABD Emperyalizmi, Küba'dan Elini Çek! Küba İşçi Sınıfı ve Halkı Yalnız Değildir!" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Küba Büyükelçisi'ne Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement