Küçük Nehir'in Cenazesi İstanbul'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Küçük Nehir'in Cenazesi İstanbul'a Getirildi

Küçük Nehir\'in Cenazesi İstanbul\'a Getirildi

Van'ın Gürpınar ilçesinde, kaybolduktan 4,5 ay sonra cesedi evinin yakınındaki su kanalında bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi otopsi işlemleri için uçakla İstanbul'a getirildi.

14.03.2015 17:15

Van'ın Gürpınar ilçesinde, kaybolduktan 4,5 ay sonra cesedi evinin yakınındaki su kanalında bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi otopsi işlemleri için uçakla İstanbul'a getirildi.

Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 14.20'de Van'dan İstanbul'a getirilen küçük Nehir'in cenazesi kargo terminalinden alınarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Nehir Aslan'ın cenazesi burada yapılacak otopsinin ardından yeniden memleketine gönderilecek.

TAHMİNİMİZ KAÇIRILDIĞI YÖNÜNDEYDİ

Cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu önüne gelen Nehir Aslan'ın amcası Salih Aslan burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Salih Aslan, Nehir'in 29 Ekim 2014 tarihinde kaybolduğunu hatırlatarak, "Nehir'in cenazesi otopsi raporu için İstanbul'a getirildi. Buradaki işlemler tamamlandıktan sonra cenazeyi memlekete götürüp orada toprağa vereceğiz. Nehir 29 Ekim tarihinde kaybolmuştu. Evin arkasında bulunan bir çukura düşmüş. Orada bulundu" dedi. Nehir'in ilk önce kaçırıldığı yönünde tahmin yürüttüklerini belirten amca Salih Aslan, "Bizim tahminimiz ilk önce kaçırıldığı yönündeydi. Kendiliğinden düşmüştür oraya. Gözden kaçtı, herkesin basireti bağlandı. En başından beridir çocuk demek ki ordaydı. İhtimal vermediler. Şuana kadar hiç böyle bir vaka yaşanmamış. Kimseden şüphelenmiyoruz. Ama yüzde bir ihtimal de olsa bunun da göz önünde bulundurmak lazım" diye konuştu.

SU KANALINDA BULUNDU

Gürpınar'a bağlı Kırkgeçit Mahallesi'nde 29 Ekim 2014'te oynarken kaybolan Nehir Aslan'ı bulmak için askerler, AFAD, UMKE ekipleri ve koruyucular seferber olmuştu. 4,5 aydır kayıp olan Nehir Aslan dün evinin yakınındaki su kanalında bulunmuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Nehir'in Cenazesi İstanbul'a Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement